Wattaduck kérdése:
Miért nem indul el az új gép?
Figyelt kérdés
Vettem egy új gépet, a ház már régebb óta megvan, de az is használatlan. Mindent beraktam a helyére, kábelek helyükön, s.t.b. Mikor bekapcsoltam a tápot, az alaplapon kigyulladt egy égő, és a billentyű, illetve egér is jelezte, hogy kapott áramot. Amikor megnyomtam a bekapcs.-ot semmisem történt, nem indultak be a led-ek a gép elején, sem a ventillátorok nem kezdtek pörögni, se semmi. Mi lehet a problem?2015. okt. 19. 22:09
1/3 totolala válasza:
Valszeg elkúrtad...
Vagy csak dugd be. :)
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy elnéztél valamit amikor a bekapcsológomb kábelét kötötted be.
Húzz le mindent arról a tüskesorról (reset gomb,HDD visszajelző stb),és egy csavarhúzóval zárd rövidre a power gomb tüskéit.
3/3 A kérdező kommentje:
ez volt ze gond, köszönöm a választ :D
2015. okt. 23. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!