Gforce gtx770 2GB GDDR5 videókártya 3 monitor hogyan?
Figyelt kérdés
Adott ez a videókártya, eddig 2 monitorral használtam, egy HDMI és egy DVI csatlakozással. Szert tettem egy 3. Monitorra, Szintén DVI csatlakozással, és a harmadik monitor nem kap jelet. De ha a 2. monitort átkötöm a oda, ahova a 3.at kötném akkor sem kap jelet a monitor. Win10-es rendszer van és a legújabb driver.2015. okt. 18. 16:18
1/6 A kérdező kommentje:
Ha Nvidia Surroundal próbálom, akkor is csak 2 monitort lát.
2015. nov. 18. 09:23
2/6 anonim válasza:
Gondolom hibás a csatlakozó akkor.
3/6 anonim válasza:
Hibás a csatlakozó, próbáld mással.
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom hibás-e mert újan rendeltem hozzá mindent. és ha oda dugom be a 3. monitort ahova a 2. van bedugva akkor a hármas számú legújabb monitoron van kép, a harmadik monitor helyére meg bedugom a másodikat és akkor a másodikon nincs kép, mintha a videókártya kimenetele lenne hibás, csak az meg nem tudom miért, sosem használtam, a védő műanyagot is most vettem le először.
2015. dec. 10. 16:19
6/6 anonim válasza:
Semmi baja a kártyának azért csinálja mert Eyefinity/Surround-al csak úgy megy a 3 monitor ha 2 digitális és egy analóg jelet küldesz ki,ha nincs vga csatlakozod,akkor használj displayportot 3-diknak ha nincs egyik monitoron sincs szükséged lesz egy aktív átalakítóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!