Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI Geforce GTX970 4GB GDDR5...

Stark2000 kérdése:

MSI Geforce GTX970 4GB GDDR5 videokártya milyen lenne 1366x768 felbontásra?

Figyelt kérdés

Üdv!

Videokártya vásárlás előtt állok, és nem tudom, hogy a GTX970 nem túlzás ilyen felbontásra? Gépem többi alkatrésze alig pár hónapos, mindenen friss gari van, és úgy gondolom, hogy egy 970 azért illene I5-4690 mellé, még ilyen felbontáson is!

Gépem: I5-4690 CPU.

ASRock Fatal1ty H97 Killer alaplap.

HyperX Genesis 3x4gb DDR3 1600MHz CL9 RAM.

WD Caviar Blue 1TB WD10EZEX merevlemez.

Kingston 3K 120GB SSD.

Zalman ZM-Z11 Plus gépház.

CoolerMaster G650M tápegység (biztos ami biztos..).

Monitorom: Samsung 28" T28D310EW - ezt még születésnapomra kaptam barátnőmtől és szüleimtől, főként ezért nem IPS paneles FullHD.

Illetve a processzor hűtőt egy CoolerMaster Hyper 212 EVO-ra szeretném később lecserélni, hogyha belefér a házba.

2014. nov. 2. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
De túlzás. Ilyen felbontásra egy GTX750 Ti is több mint elég. Ilyen videokártyához már dukál egy 1440p-s monitor.
2014. nov. 2. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Majd később, ha veszel másik monitort, akkor jó meghálálja.
2014. nov. 2. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Szorzózáras processzorra minek külön hűtő? Elég a gyári is. :)

Egyébként én személy szerint nem tartom túlzásnak a 970-et ha van rá pénzed akkor jó választás!

2014. nov. 2. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Még csak az IPG-t használom a processzorból, és így ugyan nem hangos, hiszen terhelést még nem kapott, de félek hogy játékok alatt kicsit hangosabb lesz..

Én eléggé ritkán állok neki gépet venni, úgy 5 évente szoktam fejlesztgetni vagy cserélni, ezért gondoltam mindjárt erre a kártyára, hátha kihúzza ilyen felbontáson ez is 5 évig. Ha tényleg időtálló, akkor lehet bele ölöm a pénzt, és megveszem még egy kis gyűjtögetés után.

Várhatóan lesz ennél olcsóbb kártya a 900-zas szériában? Mert ha igen, akkor inkább csak 60.000 - 70.000 Ft értékben költekeznék, de maradnék az alacsony fogyasztású kártyáknál, viszont akkor vennék egy butított 970-net. Szerintetek?

2014. nov. 2. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!