Milyen proci? + videokártya
Figyelt kérdés
Ez az összeállítás jó régebbi játékokra? Vagy kell hozzá videokari? Ha kell, mondanátok olyan karit amit a proci max bír? Ne legyen túl drága. Ha megvan, kérlek írjátok le milyen játékokkal tudnék rajt játszani. Köszönöm!!
2015. okt. 15. 18:40
1/7 Trevor. válasza:
Nem ártana játékok miatt egy jobb videokártya, de semmiképpen se azok közül válassz, amit ők felajánlanak (GT 730). Egy HD7770/HD6870-el szerintem még megbirkózik a processzor, ezeket használtan 15-20K között megkapod pl. hardveraprón.
2/7 A kérdező kommentje:
Újan akarok ha veszek karit. A gép egyébként tartalmaz alapból (ez a csomag) vidikarit? Vagy ha nem akkor lehet vele játszani?
2015. okt. 15. 18:46
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha megveszem a gépet és beszerelem bekapcsolom, akkor menne rajt játék? Régebbiek természetesen.
2015. okt. 15. 18:49
4/7 Trevor. válasza:
Akkor R7 250X-nél erősebbet ne nézz, mert cpu limited lesz.
A processzorban nincs, de a hozzávaló alaplapokon általában van (nem mindegyiken).
5/7 anonim válasza:
Mert aztán egy 5-6 éves használt gépbe új kártya kell...
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem :P nincs integrált vga, de alaplaba mégis van? A csomagba nincs beleirva sajna, akkor tuti van? Mindenesetre ha ezt a gépet megveszem és Bekapcsolom akkor megy rajt pl a cs 1.6 multi? Vagy bármilyen cs 1.6 mod? Mert láttam olyat hogy cs 1.6 ment de a zombi mód már laggolt.. :/
2015. okt. 15. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!