Milyen laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni a jelenlegi laptopomat egy jobbra, mert ezen már csak low-on futnak a játékok! (i3; GeForce® GT 520M 1GB VGA; 4GB DDR3)
Szóval 180 ezret szánnék rá, lehetőleg fusson rajta maxon a lol, cs:go, wildstar; nem játszom olyanokkal pl, mint a witcher, GTA5, amihez a legjobb VGA kell. Asusokban gondolkodtam, és nagyon jó lenne ha 17,5"-os lenne a képernyő! Köszi a válaszokat! ^^'
2015. okt. 14. 08:38
1/3 szántóvető válasza:
sok laptop nem jöhet szóba ilyen feltételekkel:
2/3 szántóvető válasza:
ami lemaradt:nem biztos hogy megéri mert nem sokkal jobb,én még gyűjtögetnék a helyedben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta úgy döntöttem, hogy inkább asztali gépet vennék, mert sokkal jobbat kapok olcsóbban... ha nagyon hordozni akarom, akkor meg ott van a régi laptopom.
Ezt néztem ki! --> [link]
2015. okt. 15. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!