Milyen procit ajánlanátok?
Intel I7 vagy I5?
Vidi kártyám: Gigabyte nvdia geforce gtx 750 Ti
Játékra kellene természetesen, hogy bírja a legújabbakat is. (Legalábbis amit lehet, mert a vidi kártya viszonylag drága de van olyan játék ami ennél nagyobbat igényel)
Nem tudom melyik szériából lenne a jobb i5 vagy i7.
i7 ugye drágább de nem tudom, hogy annyival drágább hogy megérje nekem ehhez a video kártyához.
(alaplapot nem írok mert az is venni fogok bár a legolcsóbbat ami megy a procihoz)
(meg 8gb ddr3as ramot)
Mit javasoltok?
mi a különbség a d3h vagy a hd3 között?
Az én "paratszi eszemmel" annyit látok, hogy az "egyik olcsóbb szal biztos a drágább jobb"
Illetve a ramból is kingstonet szeretnék ez is olyan ram ami már 5 éve kísér eddig nem halt meg, mitől jobb a crucial ?
(itt csak annyit látok, hogy itt van hűtőborda, de kell az a ramra?o.O)
Illetve köszi az eddigi segítséget ment a zöld mindenkinek :D
Egyrészt a d3h lap ATX méretű, ebből kifolyólag jobban osztja el a hőt, másrészt jobban és stabilabban látja el árammal a processzort (mert ahogy elnéztem játékra is kelleni fog, ott pedig folyamatos és nagy terhelés van).
A ram a te dolgod. Bár Európában nem annyira ismert a crucial, USA-ban nagyon jó és megbízható márkának számít. Hűtőborda igazából nem árt ha van rajta, főleg ha folyton pörgeted az adatokat (pl 8 órán át tervező programok stb). Jobb a hőelvezetése. Gondolom tisztában vagy vele, de magasabb hőmérsékletnél esik a teljesítmény, bár RAmnál ez tényleg csak a komoly, folyamatos felhasználás mellett érezhető.
Értem akkor d3h köszi.
Ramot még átgondolom :D de gondolom egyikkel sem vesztek semmit
Illetve még annyi kérdésem lenne hogy 550W Lc5550 v2.2 tápom van ez elég neki nem?
Bocsi ez csak ma jutott eszembe XD
# 8
Szép hogy lebecsülöd az i3-at, látszik gőzöd sincs róla mit tudnak ezek. Bármelyik Haswell i3 megalázza a Q6600-at, fele annyi fogyasztással.
Tudom, mert én Phenom II X4 955-ről (ami erősebb a Q6600-nál) váltottam Haswell i3-ra, és ennél is érezhetően erősebb.
750Ti meg nem feladat egy Haswell i3-nak, Én R9 270et hajtok vele, és még nagyjából ehhez is elég, pedig ez jó 30%-ot ver a 750 Ti-re.
Mondjuk ennél erősebb VGA-t már azért nem tennék mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!