Milyen procit ajánlanátok?
Intel I7 vagy I5?
Vidi kártyám: Gigabyte nvdia geforce gtx 750 Ti
Játékra kellene természetesen, hogy bírja a legújabbakat is. (Legalábbis amit lehet, mert a vidi kártya viszonylag drága de van olyan játék ami ennél nagyobbat igényel)
Nem tudom melyik szériából lenne a jobb i5 vagy i7.
i7 ugye drágább de nem tudom, hogy annyival drágább hogy megérje nekem ehhez a video kártyához.
(alaplapot nem írok mert az is venni fogok bár a legolcsóbbat ami megy a procihoz)
(meg 8gb ddr3as ramot)
Mit javasoltok?
i5 4460 bőven elég egy ilyen vga mellé, i7 nem éri meg árban játék mellé.
Alaplapból Gigabyte B85M-D3H alaplapot, vagy valami hasonlót.
Mivel játékra lesz, lehetőleg ne ASRock B85M Pro3-at rakj bele, mivel az csak 3+1 fázisú, nem bírja olyan jól a folyamatos terhelést (ha már játszásra kell).
Köszi a válaszokat, akkor sztem i5-lesz (ha csak valaki nem mond ellent)
Alaplapból is gigabyte-t veszek amúgy Alaplapom 2008 óta bírja rendesen, nem értem mások miért húzzák le XD
Majd ha össze választottam egy konfigot belinkelem(vagy az majd egy másik kérdésre)
De sztem i5-ből a legjobbat venném akkor
i5 4460 3,2GHz: 53k
i5 4690 3,5GHz: 67k
Nem hiszem, hogy az a plusz 300Mhz (+6% teljesítmény) megér +14k felárat (+26% drágább). Egy i5 4460 is bőségesen elég játszani és a mostani videokártyádnál sokkal erősebb kártyát is kiszolgálna még.
Hűtést nem tervezek bele gyári hűtője elég szerintem
7#i3 nevetséges
Q6600 procim bőven közel van hozzá. Ez a vga bőven tudja amit kell...
Itt is bőven az ajánlottba van a legtöbbnél amivel akarok játszani...
Nem kell a full hd ultra max felbontás 4k stb...
Középszinten jó lesz (legalábbis remélem xD)
Vidi kártyát kb 2014 júliusában vettem, még cserélni nem igen szeretném ráadásul egy gamer video kártya elég drága 50-100e között
(mondjuk a proci sem olcsó de azt nem kell cserélgetni havonta ha kijön egy új játék)
Esetleg még Wii emulátort rátenném szal ilyen esetben nem lenne jobb a drágább i5 proci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!