Milyen monitort vennétek majd a helyemben?
Sok mindentől függ. IPS monitor akkor kell, ha a gépen dolgozol és fontosak az éles, szép színek. Ekkor kamatozol vele a legtöbbet.
Játéknál már annyira nem szempont, mert a sima LED monitor és szép képet ad.
Milyen messze ülsz a képernyőtől? Nekem egyszer volt 27 colos monitorom, 40 centire vagyok tőle és visszaadtam, mert nem láttam be az egészet, ide-oda ugrált a szemem, nagyon rossz dolog. Szóval túl nagyot se akarj.
Amit én ajánlok: Acer, BenQ, Samsung, Asus. LG-t nem annyira, szerintem fakó a színe (most is az van, de hát nincs pénz lecserélni már) a többihez képest.
válaszidőben 1-5ms közöttiben gondolkozz.
Sajnos ebbe a keretbe nem nagyon fér be 120 Hz-es frissítési képpel megáldott monitor, ami FPS játékoknál jön jól, de hát ez van.
Ha játék a fő cél akkor ezt ajánlanám, alacsony késleltetés 24" és abban az árkategóriában van amiben keresel.
Tudni kell a tn panelről, hogy nem olyan jók a betekintési szögei meg a a színei mint egy ips panelnek, viszont ilyen kis késleltetéssel ennyiért nem találsz ips -est.
Azért nem olyan drasztikus a színek között a külömbség, de jó ha tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!