Egy ps4 vagy xbox one árából össze lehet rakni egy olyan pc-t ami pl metal gear solid 5-öt viszi olyan grafikával, mint a konzolok, vagy, ha ennyi pénzem van rá max, akkor inkább konzolt vegyek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 17:15
11/13 A kérdező kommentje:
Hát ez így nekem konkrétan kínai, de youtub tesztvideók alapján a legújabb játékokon én nem látok különbséget.
2015. okt. 7. 00:12
12/13 anonim válasza:
Fx 8xxx szeria draga es gyenge jatekra, mas az erossege ezert neked nem erne meg.
13/13 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy tegnap néztem egy videót, i7 3770 ez menne bele a mostani alaplapomba max és egy fx8elfelejtettem mennyit írtam :DD és azonos konfig mellett, volt kb àtlag 5fps különbség de mindkettő 100fps körül mozgott, i7 3770 et 90valahány ezerért néztem, az amd-t meg 40 el olcsóbban, az az 5 fps szerintem nem ér 40 ezret... De tény, hogy nem tudom ennél gyakorlatiasabban nézni a dolgot, mert valahol 2005-6 körül lemaradtam a hardwerügyileg :D mióta nem azt kell nézni mi hány megás meg gigás azóta nem igazodom ki, mondjuk sokat nem is foglalkozom a témával, amíg fut a wow, addig nem mozgat milyen gép, csak most elkedztek érdekelni az újabb single player játékok.
2015. okt. 7. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!