HD7850 leváltása integrált grafikával?
Azon gondolkozom, hogy eladom az egyébként szeretett Sapphire 7850 2gb-omat, mivel kb 1 éve 1 percet se játszottam. Félek, hogy amint eladom, megjön a kedvem, de jól jönne a pénz, jelenleg pedig tök felesleges a diszkrét kártya. 4gb ramom van, ami a mai játékoknak már kevés lehet full hd-ban, de ddr2-t tuti nem veszek ilyen drágán. Komplett gépcsere nem játszik, szóval ugyancsak a vga eladása tűnik logikusnak.
A kérdésem, hogy egy Gigabyte GA-MA785G-UD3H integrált vga-ja (ATI Radeon HD 4200) mennyire felel meg multimédiás feladatokra, böngészésre (flash, ilyesmi)? A PC a házimozi központja is egyben, hdmi-vel van kötve az erősítőre, dvi-n megy a monitor, kiterjesztett asztallal. Ezt bírja egy ilyen vga? Legjobb lesz, ha kipróbálom, csak gondoltam először megkérdezem a hozzáértőket.
Szerintem problémás lenne.
Nagyon régi IGP az a HD4200
AMD Sempron X4 3850 AM1 box processzor 12+12 hó gar.
ASRock AM1B-M alaplap 12+24 hó gar.
Elixir 4GB DDR3 1600MHz M2F4GH64CB8HB6N-DI memória 12+24 hó gar.
Összesen: 24 658 Ft
Multimédiára ez is bőven elég lenne.
A HD7850 magában 25-28 ezret ér.
Ha elaldod a mostani procidat alaplapodat és a 4GB DDR2-t(25-t az is érhet),akkor ugyanúgy keresel a dolgon,és lesz egy használható géped is.
Ház és a táp maradhat,meg a HDD is ha SATA-s.
Naigen, de ez esetben lesz egy jóval gyengébb gépem (most Penom II X4 3,6ghz), és szopok egy csomót az alkatrészek eladásával, az újak megvételével, a gép összerakásával, stb. :/
Ezért nem látom értelmét, ráadásul, ha később szeretnék játszani, vennék egy jobb vga-t, kevés lesz az APU.
Akkor cseréld le egy A8-as FM2+ APU-ra.
Azzal még kártya nélkül is játszhatsz.
Bőven,ha nem cél a játék akkor tökéletes az A8.
De esetleg egy belépő VGA használtan a 7850 helyett is megoldás lehet neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!