Hogy van az, hogy a mai számítógépek hozzák a ps4 és az X-box One szintést grafikailag. Ezek a konzolok sokáig lesznek piacon és várhatóan egy darabig nem lesz új belőlük. A PC-k "überelni" fogják őket hamarosan?
Úgy hogy a jelenlegi konzolok hardverei aligha szárnyalják túl a PC-két.
Az előző generációs konzolok mondhatjuk hogy valamivel előrébb voltak hardveresen mint az akkori számítógépek.
most viszont ez a határ nagyjából kiegyensúlyozott.
szerintem már most is übereik tekintve azt hogy az új konzolokon néhány cím még full HD-t sem tud
Szerintem nem feltétlen kell 4 évig fejleszteni egy PC-t
A konzolok grafikája a PC-k felődésével fog butulni. ugyan úgy butítható a grafika a PC-k sestében is. tehát amíg egy játék elfut kozolon az épp úgy elfut majd PC-n is
Nemtudom nekem van mind2-ő de a gépemet egy konzolért sem adnám oda.
A konzol valóban olcsóbb megoldás mert az árából max egy középszerű gépet lehetne kihozni. viszont a játékok rohadt drágák konzolra és még a Live-ért is fizetni kell. ráadásul ahogy mondtad játékon és egyéb multimédiás felhasználáson kívül semmire sem jó. ez nagyon nehéz kérdés hogy hosszútávon melyik lenne jobb választás. de én a PC mellett voksolok. néha eljátszoatok Xbox 360-on de a gépet semmi esetre sem pótolhatja. de ha választanom kéne inkább jobb grafikus kártyát vennék mint akár milyen új konzolt. Persze kb ez a gépem egyetlen gyengébb pontja mert anyagi okok miatt csak egy R9 270x került bele de ha minden jólmegy idén kap mégegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!