Alapból melyik fajta jó játékra?
Mióta olcsó egy 50 ezres processzor?
Kicsit azért bicskanyitogató dolog ez,mikor az emberek java a fél kezét odaadná egy 4 magos Athlon-ért,vagy egy jobb Pentium-ért,csak hogy lecserélhesse a régi DDR2-es gépét.
Ne keverj kérdező!
Te azt írtad, hogy drága a skylake. Én meg azt írtam, hogy nem. Annyival drágább, amennyivel gyorsabb, ráadásul fejlettebb is.
i5 4460 csak akkor, ha olcsón kell megúszni a gépet, és hozzá max. 20E-es alaplappal. Skylake i5 6500 + alaplap 84E. Gyengébbet nem érdemes belőle.
Az i5 4460-at meg az olcsóbb 15E-es lappal megúszhatod 67E-ből.
Ha szűkös a keret és nem fér bele a különbség a skylake-re, arra mondtam, hogy akkor az olcsóbb i5-ös megoldás marad csak.
Ha rákattintottál a linkre, akkor próbáld meg görgetni az oldalt lefelé, ha olyan egered van, ami képes rá. Ha nem, akkor a csúszkát próbáld meg lefelé húzni.
Jobban nem tudom elmagyarázni. Ha így se megy, akkor igazad van, csak fogyasztásba meg turboba jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!