Vélemény imperium core i5 premium hd pc-ről?
Figyelt kérdés
Szeretnék új pc-t venni szerintetek milyen az ár/érték aránya?(aki azzal jön hogy összerakni olcsóbb kíméljen)
Előre összerakott gépeket preferálom mert ez 100%-ig működni fog amikor kézbe kapod.Volt már olyan élményem amikor a videokártyát vettem külön és hibás volt borzalmasan melegedett miatta és futhattam a pénzemért.......
Megoszthatjátok mi tetszik ebben a gépben mi nem értelmes hozzászólásokért jár a zöld pacsi.
2015. okt. 4. 21:52
21/24 Trevor. válasza:
Vagy ha valamilyen okból nem tetszene a PCX, ott az iPon is, bár az picit drágább.
Még régebben összeraktam olyan gépet PCX-en (mármint csak összeírtam, nem vettem meg), amiben i5-4460 és GTX 980 volt és 300K volt maga a gép. Bár ott spóroltam mindenen, hogy beleférjen a kártya, egy i5-4690K+GTX 970 jobban megéri szerintem.
22/24 anonim válasza:
Tegyél ki egy olyan kérdést, majd holnap,hogy max mennyi pénzért milyen konfigot akarsz és majd összeállít valaki neked egy normális gépet.
23/24 A kérdező kommentje:
Én már csináltam is egy konfigot holnap gépről el is küldöm véleményezésre :D
2015. okt. 4. 23:56
24/24 Toga Aty válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!