Vélemény imperium core i5 premium hd pc-ről?
Szeretnék új pc-t venni szerintetek milyen az ár/érték aránya?(aki azzal jön hogy összerakni olcsóbb kíméljen)
Előre összerakott gépeket preferálom mert ez 100%-ig működni fog amikor kézbe kapod.Volt már olyan élményem amikor a videokártyát vettem külön és hibás volt borzalmasan melegedett miatta és futhattam a pénzemért.......
Megoszthatjátok mi tetszik ebben a gépben mi nem értelmes hozzászólásokért jár a zöld pacsi.
Tessék neked kiskerár:
Sajnos nem találtam Elite Power 500W-t, az kicsit olcsóbb lenne, de nyugodj meg, ez is ugyanolyan szar.
-Z alaplap szorzózáras processzor alá.
-i5-6500 processzor 950 mellé.
-Mi a RAM pontos típusa?
-Mi a VGA pontos típusa?
-V300 SSD
-Mi a HDD pontos típusa?
-Mi a DVD író pontos típusa?
-A ház egy selejt
-Mi a PSU pontos típusa?
-Imperium "Garancia"
"A Garancia Plusz szolgáltatás csak akkor hatályosul, ha a vásárló a plusz garanciális időszak alatt kizárólag az Imperium Kft.-nél szervizelteti és tartja karban a terméket. A Garancia Plusz szolgáltatás továbbá csak akkor hatályosul, ha a Vásárló a kötelező szerviz-intervallumokat maradéktalanul betartja és a szervizek díját hiánytalanul megfizeti az Imperium Kft. felé. Új termékek esetén a vásárlástól számított évente min. egy alkalommal kell az Imperium Kft. szakszervizébe a terméket karbantartás céljából eljuttatni, használt termékek esetén félévente egy alkalommal. A karbantartás és a szervizbe juttatás költségét az Ügyfél állja."
Ha te ezt nevezed megbízható üzletnek, akkor egyikünk sem fog téged tudatos vásárlónak tekinteni. Már csak azért is, mert 10 ezer Ft-ot kérnek el azért, hogy kitakarítják a gépet. Szóval ennyit erről, hogy melyik esetben futsz a pénzedért.
Nem mintha ez értelmesebb és arányosabb konfig lenne. Szorzózáras processzorhoz se értem, hogy minek Z-s lap.
Amit egy kedves hozzászóló mondott a garival kapcsolatban most tényleg elbizonytalanított :D
Bár amit trevor mond is igaz hogy porolásért nemkell szervízbe vinni a gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!