Imperium Core I5 Premium HD PC Geforce GTX 760-as VGA-val sokkal jobb, mint GTX 660-nal? Érdemes belerakatni? Procija i5 4570s alapjában véve jó?
Ne vegyél előre összerakott gépet, nem éri meg!
A 760-as kb 30-35%-kal erősebb a 660-nál (kb 670 szint).
Tudom ezt sokan írják, de nem tudok összerakatni magamnak laikusként. Igazából játékra kell, netezni, plusz céggel kapcsolatos ügyeket intézni. Azt szeretném, h az új játékok is elfussanak rajta szaggatás nélkül.
Arra bőven megfelel, nem?
Sztem az alkatrészek ( több hozzáértő személytől informálódva) egész jónak tekinthetők.
Gondolom ez az. Nem tudni milyen az a táp, ezen kívül ennyiért jobbat is ki lehet hozni. Mire használnád?
Adott pénzért lehet jobbat kapni. Ennyi a lényeg. Ha téged nem zavar ez a tény, akkor megveheted ezt is, menni fognak rajta a játékok.
Önmagadat nevezted laikusnak, majd kijelented, hogy nem akarsz amd-t. Ez nekem egy kicsit furcsa. :/
Ezt a kijelentésemet mások véleményére alapoztam. Már nem követem ezeket a dolgokat, tehát a lényeg, h érdeklődtem.
Ha jól értem, igazából csak a Táp mivoltával van gond? Milyet javasolnál bele, vagy ha másik tápot kérnék bele, az magával vonzana más alkatrészek kicserélését is?
Köszi
Mások mire alapozzák a véleményüket? :) Csak azért kérdezem, mert bizonyos árszegmensben és bizonyos felhasználási területeken nagyon is versenyképes az amd!
Nem biztos, hogy baj van a táppal, de ezt addig nem lehet tudni, amíg el nem árulják a típusát. :) Egyébként nem csak ezzel van a gond, ennyi pénzbe bele kellene férnie egy jobb vga-nak. Pl gtx760, vagy 7870, 7950.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!