Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a két videokártya között...

Ez a két videokártya között mi a külömbség?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az egyik picivel drágább de nagyon nem értem hogy mi a külömbség. Melyik érné meg jobban ha megvenném? Hozzáteszem ne ajánlgassatok használtan HD7770-es videokártyákat meg semmilyet mert most nem tervezek venni csak melyiket lenne érdemesebb megvenni?

2015. szept. 28. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:
valami szerintem a felbontással lehet.
2015. szept. 28. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Az olcsóbb nagyobb felbontást bír! De nem értem így mért az az olcsóbb. De múgy ugyan az majdnem csak az egyik kisseb felbontást bír a másik nagyobbat. De a neve is különbözik.
2015. szept. 28. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha kisebb felbontásút venném azzal nagyobb fps-t érek el játékban?
2015. szept. 28. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

A Sapphire hivatalos oldalán csak egy féle R7 240 GDDR5-ös kártyát találni a felbontáshoz meg 4096x3112 van megadva HDMI porton (DVI-on gondolom a szokásos 2560x1600). Az árukereső oldalon a leírás szerintem nem 100% megbízható, főleg ilyen részlet kérdésben. A kártyák nevében mi a 20G és a 10G, arra nem sikerült rájönnöm.

[link]

2015. szept. 28. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A támogatott max felbontás nem azt jelenti, hogy azon kell játszani a kártyával. A játékon belül ezt tudod állítani. Ezek a videokártyák amúgy elég gyengék, modernebb játékoknál már nehezen viselnék a nagyobb felbontásokat. Egy használt HD7770 ezeknél minimum kétszer erősebb lenne, de inkább picit ennél is nagyobb különbséggel verne rájuk (HD7770 = R7 250X). Csak úgy mondom.

2015. szept. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!