Milyen videokártya ajánlott GTA 4-hez hogy közép grafikán fusson?
Néztem ki egypárat, melyik legyen?
Melyik a jobb? Ezeknél sokkal jobbat nem szeretnék venni mert nem bírná el a tápom a gépben és a proci sem. max 25.000FT-ot szánok rá. Melyikkel futna jobban?
Ez: EVGA GeForce GT 730 LP
Igaz, hogy ez a drágább, de ha több játékot/módot is ki akarsz próbálni, akkor ez arra előnyös. Ha viszont csak a GTA 4-hez kell, akkor elég az olcsóbb is. Mivel a memó mérete függ az ajánlott gépigény miatt, én az olcsóbbikat venném meg.
Hát ez elég sok dologtól függ, kezdjük a gép többi fő részével valamint a táppal és a monitor felbontásával.
De egy HD7770 alaphangon kellene.
Intel Pentium g2020 proci és Cooler Master Elite táp 500W
Ez a két videokártya közül szeretnék választani és melyik mennyire vinné el a GTA 4-et
Kb semennyire, az R7 240 arra elég, hogy képet adjon, kb a mostani CPU-d IGP-vel van egy szinten, a GT 730 pedig egyenesen röhej, használt HD7850 talán HD7870 kihozható ennyi pénzből.
Légy nyitottabb vagy magaddal tolsz ki.
Mert előtte tájékozódni kell, nem rögtön beledobni magad a mély vízbe..... Erre csak ennyit tudok mondani.
[link] a helyedben spórolnék még 10K-et gyorsütemben és ráhajtanék erre, nagyon megbízható eladó.
A tápod bármilyen 1 GPU-s videokártyához elég. Legfeljebb egy átalakító kell hozzá.
Kártyát meg használtan nézz. Javaslom az AMD Radeon HD7770-et, vagy ha opció, amit előttem írtak, akkor gyorsan kalapozz össze egy 7850-re. Továbbá én még tudom ajánlani a Radeon HD6970-et is erre a célra, de ezt inkább csak végső esetben, mivel nem rendelkezik DX12 támogatással, és éhes egy bestia.
Teszem hozzá, a GTA 4-hez még egy erőmű sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!