Integrált VGA? (lent)
Figyelt kérdés
Nézegettem mindenféle beállítást és egyszer csak eljutottam a vga-hoz (integrált 1 gigás fos):
Memória: 4096MB
Deidkált: 1024MB
Ez mit jelent, és hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy 4 gigás legyen?
2015. szept. 27. 17:10
1/14 Trevor. válasza:
Memória ez esetben gondolom a RAM-ot jelenti, az 1GB dedikált pedig a kártya memóriáját (bár integráltak a ramból szokták venni a vram-ot maguknak). De ha azt mondod, hogy fos, minek 4GB VRAM?
2/14 anonim válasza:
Mert egyszerű mint a bot,és azthiszi a 4GB VRAM jobb mint az 1GB VRAM.
3/14 anonim válasza:
4GB vramot soha az életbe nem használna ki az igp. 4gb-t a 80000Ft-től kezdődő videokártyákra érdemes rakni.
4/14 A kérdező kommentje:
Tehát ha fel lehetne bővíteni 4gigára, és felbővítem, akkor nem lenne több fps-em?
2015. szept. 28. 07:08
5/14 anonim válasza:
Nem, rossz esetben még kevesebb.
6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy egy amd a8 7600 amd radeon r7 integrált kártyám van:) olvastam olyat, hogy a ram-ból vesz el magának memóriát (vramot). Tehát nekem van 8 giga ramom, az integrált kártya elvesz belőle 1 gigát? És elvileg 1 giga fölösleges neki, tehát még tudnák 512mega ramot felszabadítani, ha levenném neki 512 megára a vram-ját, ami viszont okozhat fps növekedést nem? Mert ugye akkor 7 és fél giga lesz a ramom 7 giga helyett! remélem érthető voltam:DD
2015. szept. 28. 14:37
7/14 anonim válasza:
1 gb kell neki! Annak nincs dedikált vramja. Ramból szedi. Ez dinamikus, amikor fél gigára van szüksége fél gigát használ, ha kevesebbre vagy többre kevesebbe/többet. Azt lehet beállítani max mennyit használhat. 1gb szerintem az optimális.
8/14 anonim válasza:
Milyen RAM-od van?
2x4GB vagy 1x8GB?
Milyen órajelű?
Egy A8-7600 IGP-je minden csak nem "fos"
9/14 A kérdező kommentje:
2x4Gb 1600Mhz. Délután tudok írni típust is
2015. szept. 29. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!