Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált VGA? (lent)

Integrált VGA? (lent)

Figyelt kérdés

Nézegettem mindenféle beállítást és egyszer csak eljutottam a vga-hoz (integrált 1 gigás fos):

Memória: 4096MB

Deidkált: 1024MB

Ez mit jelent, és hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy 4 gigás legyen?

2015. szept. 27. 17:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok vele csinálni? BIOS? Vagy másik ram? vagy egy rendes videokártya?
2015. szept. 30. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Vegyél egy mellé egy videokártyát.

GTX750-től GTX960-ig,vagy R7 260X-től R9 380-ig.

2015. szept. 30. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Látom kiemelted a kérdést, mert nem tudsz dönteni. Vegyél egy GTX750Ti-t és kész...
2015. okt. 7. 23:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is A8 7600 van a házimozi gépemben és dual channel DDR-1600 memória van alatta, ami picit visszafogja, de szerintem nem vészesen (dual DDR3-1600 = 25,6GB/s, dual DDR3-2133 = 34,1 GB/s). A dual channel a legfontosabb. Én nem vettem észre különbséget az 1GB és az 512MB között, legalábbis olyan játékoknál, amit még szépen elvisz. Egy HD7770-nek is elég 1GB videomemória, ami több, mint 2x erősebb ennél!

Amúgy Én elégedett vagyok a chip teljesítményével általános szinten és azért lehet rajta játszadozni, de komolyabb gémelésre nagyobb gépet tartok GTX960 kártyával. Régebbi és egyszerűbb játékokhoz elég jó ez a kis integrált is, de új, nagy gépigényű játékokkal ne nagyon akarj játszani (vagy erős kompromisszumokkal). Az élsimítást ha lehet, ne erőltesd mert az már sok az amúgy is szűkös memória sávszélességhez.

Én erre jutottam a kis APU-val, ennyit tud:

[link]

Mondjuk 25k-ért vettem és ebben van ugye 2 modul (4 mag) meg egy nem is túl gyenge integrált grafika. A fogyasztás sincs az egekben (és még konfigurálható is) vagyis ennyi pénzért nem lehet csodát várni! Ha sokkal nagyobb 3D teljesítmény kell, akkor vegyél mellé egy videokártyát és az integrált jó lesz tartalékba.

2015. nov. 4. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!