Brandon41 kérdése:
A pcx-nél, ha egy asus vagy sapphire radeon r9 290 árába beleszámíttatok egy gigabyte radeon r9 270x-et, akkor mennyivel lesz olcsóbb?
Figyelt kérdés
a 270x-et tavaly vettem jó állapotban van és még van rajta 2 év garancia.2015. szept. 27. 15:45
11/26 A kérdező kommentje:
onnan hogy olvastam valamilyen kérdésnél és írta a csávó hogy vett valamit a pcx-en ás beleszámíttatott valamit az árba,onann veszem
2015. szept. 27. 17:21
12/26 Trevor. válasza:
Gondolom garanciában volt a kártyája, nem tudták megjavítani, így felajánlották az illetőnek, hogy levásárolhatja a PCX-nél a kártya árát.
13/26 A kérdező kommentje:
na hát hogyha ugyan ezt megcsinálnám akkor mintha beleszámíttatnám mert ők felvásárolják kapom a money-t én meg megvásárolom a 290-et és máris olcsóbb.vagy tévedek?
2015. szept. 27. 17:27
14/26 anonim válasza:
Hány éves vagy? Remélem 12 vagy kevesebb mert ha nem gondok vannak a fejben...
15/26 Trevor. válasza:
Nem érted a lényeget. Ha veszel egy videokártyát PCX-en, 1-3 év garancia szokott lenni rajta. Ha elromlik (vagy csak hibája van), akkor visszaküldöd a PCX-nek, ők ülnek rajta egy hónapot, aztán vagy megjavíttatják a szakszervizzel, vagy kicserélik egy újra vagy azt mondják, hogy az akkori vételárat (amit anno vásárláskor kifizettél érte) levásárolhatod egy új kártyára. De olyan NINCS, hogy egy hibátlan kártyát visszaküldesz nekik, hogy hé tesó, én ezt le akarom vásárolni.
16/26 anonim válasza:
17/26 A kérdező kommentje:
akkor ird már le nekem hogy tényleg hogy van ez.
2015. szept. 27. 17:37
18/26 A kérdező kommentje:
jaa jó,oké
akk létezik olyan bolt ahol felvásárolnák az én videókártyámat?
2015. szept. 27. 17:39
19/26 Trevor. válasza:
Most így hirtelen nem tudok ilyet, de a a 270X-et ha eladod 40K-ért és hozzáveszel még, úgy érdemes újat venni.
20/26 anonim válasza:
Hogy adná már el 40K-ért? A GTX950 48E újonnan :))
Ott linkeltem egyet 37E-ért.
Be akarja számíttatni boltba árun ALUL, én megvenném tőle annyiért de az nem jó. Érdekes madár vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!