A pcx-nél, ha egy asus vagy sapphire radeon r9 290 árába beleszámíttatok egy gigabyte radeon r9 270x-et, akkor mennyivel lesz olcsóbb?
Figyelj most jól ide ember
A kártyádnak van egy piaci értéke, ami függ a rajta lévő garancia hosszától és a pontos típusától. Írd le megmondjuk kb. mennyit ér.
Ha van is olyan bolt, ami beszámítja, az piaci ár ALATT fogja, hiszen azt neki utána piaci áron el kell adni!
Ha megírod az adatokat, én megveszem tőled, csak többet ne írj ki kérdést erről...
grafikus processzor órajele:1050/1100mhz
memória mérete:2gb
memória interfész:256bit
memória típusa:gddr5
memória órajele:5600mhz
directx támogatás:directx 11.2
maximális felbontás:4096x2160pixel
adtak hozzá még crossfirex-et is
Jó drágán vetted. Ma egy GTX950 22gb 48E-ért megvehető és erősebb kisebb fogyasztású.
Így a kártyád piaci értéke 35-37E.
30E-ért postával megveszem.
Én 270X-re újonnan 50K-nál többet ki nem adtam volna.
40K max szerintem.
Meg vagy őrülve ember, honnan veszed ezt hogy a PCX beszámítja??
Tessék 3 ventis 37E-ért, kis alkuval 34-35E az ára. 1,5 év iponos gari, ráadásul háztól-házig.
Szóval ne gondold, hogy 30E-ért beszámítja neked bárki is, azt még el is kell adni utána. De látom nem figyeltél mit írtam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!