Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vga bekapcsolási probléma?

Mr.Kütyü kérdése:

Vga bekapcsolási probléma?

Figyelt kérdés

Ha bekapcsolom a gépet ezt írja néha ki piros villogó felirattal:

You have not connected the power... videocard.

Na most ha újraindítom akkor általában megoldódik a probléma.

A vga-ba nem kell külön kábel, a tápegység meg sokkal erősebb a teljes fogyasztásnál

Mit érdemes csinálnom?

2015. szept. 25. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Tesztelj. Táp, vga. ha továbbra is gond van busz vagy összekapcsolási hiba is lehet. Nem húztad fel a géped esetleg?
2015. szept. 25. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, nem huzattam, azóta ilyen mióta rátettem egy vga drivert, azóta hiába töröltem ugyan ezt csinálja

Persze aznap volt szétszedve is a gép, szóval lehet az a gond?

2015. szept. 25. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet. Egyátalán milyen kártya és mennyi idős?
2015. szept. 28. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Ati x1650 (agp) az alaplap az asrock
2015. szept. 29. 06:49
 5/5 anonim ***** válasza:

No igen. Nem néztem fel ide egy ideje :D

A következő kérdés. Egyátalán ad a kártya valamilyen képet? Pl bios bootolási procedúráját mutatja?

ha igen akkor F8-at csapkodd, majd vga mód engedélyezése. Bejön a windows, itt húzd akkorára a felbontást amekkorával még biztosan megy. Majd uninstalláld le a hozzá tartozó szoftvert ha fent maradt, végül indítsd újra a gépet a méret véglegesítése után (igen, ilyenkor újraállítsd be). Remélem segítettem.

2015. nov. 14. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!