Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bekapcsolási probléma?

MKrisztina kérdése:

Bekapcsolási probléma?

Figyelt kérdés
Alcatel onetouch pop c2 telefonom van, de nem tudom be kapcsolni. Ki vettem a memória kártyát, hogy zenét rakjak a kártyára és egyértelműen kikapcsoltam a telefonom hogy ki vegyem a memóriakártyát. Mihelyt kész lettem, egyből vissza raktam a kártyát, és be kapcsoltam a telefont.De csak a kezdő bekapcsolási témát adta be.. Körülbelül fél óráig csak az, és ennyi. Mit csináljak vele? Ha ki veszem az aksit, és vissza kapcsolom, az se jó. Segítsetek!!!!!!!
2014. okt. 25. 16:57
 1/2 anonim válasza:
Húzd le a wc-n!
2014. okt. 25. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak tippelek: valami hibás lett a kártyára való íráskor. Leformáztad a kártyát a teló val, az elején? És ha úgy kapcsolod be, hogy nem teszed bele a kártyát, mi történik?
2014. okt. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!