Kaptam egy GeForce 9800 GT-t, melynek 400 wattos táp kell. Menni fog az az én 300 wattos tápommal? Ha igen milyen mellékhatásra lehet számítani?
A tápegység 2009 körüli 300 wattos Bestec.
Proci az egy AMD Phenom 8750 X3
Ez a táp megfelelne a célokra?
A játék mellyel szeretnék játszani az a Counter Strike: Global Offensive
A legolcsóbb (iponon), amit még meg mernék venni az ez lenne, bár elég régi modell, nem túl kiemelkedő hatásfokkal, de elég lenne és megbízhatóbb fajta. Tesóm ilyet használt hosszú évekig:
Ez sem mai darab, de erősebb. Megéri azt a plusz ezrest:
A jobb minőségű, modern tápok meg 11-12k-tól kezdődnek manapság, de gondolom ennyit nem költenél a dologra.
Nem értem, hogy ezek a drága tápegységek miben különböznek attól amit linkeltem... de egy 4-5000 ft-os táp egység miért nem jó?
Elég régi gépem van. Nem nagyon van miből, na meg nem is akarok ennyi pénzt fizetni ilyen dolgokra.
Használtan pl. vaterán megéri venni tápegységet?
Semmi oka nincs, csak ez:
Bevállalhatod a 300W-os tápoddal is, csak akkor tegyél el minden éghető anyagot a géped közeléből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!