Nvidia Geforce gtx 750 ti oc 2gb gddr5-ös videókártyám van és összeszeretném kötni az LG 32LB650V-ZN tv-vel. A HDMI kábelt bedugtam és mikor megnyitom a képernyőfelbontást akkor nem jeleníti meg a tv-t ahol áttudnám váltani. Mi lehet a probléma?
Próbáld meg esetleg tévén átállítani.
A távkapcsolón van egy gomb, ahol ki tudod választani, hogy melyik megjelenítőt használja (scart, hdmi... stb.)
Az én LG-men a távirányítón a jobb felső gomb :)
Igen, megcsináltam, kiválasztottam de semmi:)
3HDMI van a tv-n és mindegyikbe beledugtam hátha jó lesz de hiába váltogattam nem jó :(
Nvidia vezérlőpult és experience van a gépen.
Mindkettőt megnyitottam és nem találtam semmit ami ezzel kapcsolatos lenne.
Esetleg az nvidia egyik programjában vagy a vezérlőpultban kéne állítani valamit?
A vezérlőpultban az eszközöknél ott van a tv de ugye nem tudok semmit se csinálni vele
Igen,oda állítsd be hogy PC.
A problémát nem biztos hogy orvosolja,de amíg nem állítod be,addig tökéletes úgysem lesz.
Hagyd az Nvidia vezérlőpultot,helyette az asztalon jobb klikk,és menj a képernyőfelbontás/kijelzőbeállítás menüpontra.
Ott látni fogod a monitort,és alatt kéne lennie egy olyannak,hogy észlelés és azonosítás.
Na azokkal próbálkozz.
Kikapcsolt állapotban dugtad be a TV-t?
Monitort milyen kábellel kötötted össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!