Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 8-ról Windows 10-re?

Windows 8-ról Windows 10-re?

Figyelt kérdés
Hogyha Windows 8-am van és frissítem Windows 10-re akkor a játekaim továbbra is fognak rajta működni? (Pl counter strike GO)

2015. szept. 19. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
nem. Már csak szövegszerkesztésre lesz alkalmas onnantól a gép.
2015. szept. 19. 20:03
 2/8 P.O.C. ***** válasza:
71%

Elvileg igen. De a frissítő Windows telepítésről (függetlenül a Windows 10 -től) továbbra is fenntartom a nézetemet, ami a következő: SZ-O-P-Á-S!

Tiszta telepítéssel az eredmény mindig valami stabilabb. (De ez csak az én tapasztalatom, meg az a több ezer Windows telepítésé, amit életem során csináltam.)

2015. szept. 19. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Mindenképp tiszta telepítés!

Én frissítettem és mint a második is írja beszoptam.

Lassú volt, hibákat dobált. LOL-ban nem ment a chat. Nem tudtam egy rohadt pdf olvasót telepíteni (Adobe, a gyárinál is hibát dobott).

2015. szept. 19. 20:08
 4/8 anonim válasza:
Megmaradnak
2015. szept. 19. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is a tiszta mellett vagyok. Én szintén frissítettem, majd kénytelen voltam tiszta telepítést csinálni.
2015. szept. 19. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a frissítéssel sem volt bajom, simán felment, és működött minden de volt akinek nem is frissült, elszállt közben valami hibával...

Ettől függetlenül azóta én is újrahúztam tiszta telepítéssel.

2015. szept. 19. 21:45
 7/8 BM-Striker ***** válasza:
26%
Nincs szükség tiszta telepítésre, semmilen hátránya nincs annak, ha frissítesz vagy meglévő rendszerpartícióra telepítesz.
2015. szept. 20. 01:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2015. szept. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!