A Windows 10 miért nem ismeri fel az optikai meghajtót?
Figyelt kérdés
Az asztali gépem egy pár hete frissült Windows 7-ről Windows 10-re. (Megjegyezném, hogy eredeti operációs rendszert használok.) Az optikai meghajtókat sajnos nem ismeri fel. Egy régebbi LG DVD író volt benne amit nem rég cseréltem ki egy teljesen új ASUS íróra. Csodálkozva tapasztaltam, hogy sajnos ezt sem ismeri fel a gép. A BIOS-ban látszódnak a meghajtók és DOS-ban tökéletesen működnek. Szóval a Windows 10-el lehet a baj. Más is járt már így? Mi erre a megoldás?
A válaszokat köszi előre is! ;)
2015. szept. 18. 15:15
2/11 anonim válasza:
az alaplapod gyártójától töltheted le
3/11 A kérdező kommentje:
Az már fel van rakva. A gyári telepítő CD-ről tettem fel. Sajnos csak úgy tudtam telepíteni, hogy átállítottam a telepítőt Windows 7 kompatibilitásra. Máshogy nem ment. Újabb driver pedig nincs hozzá a gyártó weblapján. :/
2015. szept. 18. 16:10
4/11 Trevor. válasza:
Milyen alaplap pontosan? Megpróbálok keresni hozzá.
5/11 anonim válasza:
Általában registry problémák miatt nem szokta felismerni, főleg ha frissítve lett Windows7-ről a rendszered. Ezen driver sem segít, csak regedit buheráció.
6/11 A kérdező kommentje:
A pontos típus: ASUS V6-P5G31E
Köszi! Remélem, hogy könnyen megoldódik!
2015. szept. 18. 23:32
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Pontosabban az "5.megoldás" jött be nálam.
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az 5. megoldás remekül bevált! ;) :D
2015. szept. 28. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!