Kisebb, fogyasztás, kényelmesen bárhol lehet vele lenni, erős, és nem foglal annyi helyet. Elég érv?
2010. márc. 15. 14:24
12/23 anonim válasza:
Anyit mondanék hogy most vettem 1 laptopot (10+gigás proci, gforce310m 1giga, 4 giga ram) és 1 csomo játék szarul v sehogy se fut pl: cod4 mimimumon van 50 fps mellesleg 5 percenkénet kidob multiple3d hibával a pb ami a "túljóvideókártyának" köszönhető. szóval eléggé felkurta az agyam h kimondottan erre vettem és kb baszhatom. Vegyél asztalit.
2011. jan. 4. 19:18
13/23 anonim válasza:
14:24
Nem elég/szar érvek.
Fogyasztása max azért kevesebb, mert gyengébb is a hardvere.
Igaz, hogy a laptop hordozható, de csak ez az egyetlen előnye, a sok hátrány mellett (mármint játék szempontjából).
Meg szerinted ha egy laptop, tehát kis méretre olyan tényleg húdeerős gépet össze lehet rakni, akkor gyártanának még több kilós asztali gépeket?
2011. jan. 6. 17:11
14/23 anonim válasza:
nagyon érdekes nekem intel core i3mas 4 magos processzorom van 4gb ramom ati radeonhd5470 1gb videokártya +win 7 és minden legújabb játék fut rakta több órán keresztül ish még a fölmelegszik sem akad.egyébként soni vaio
2011. márc. 14. 20:57
15/23 anonim válasza:
tegnap 20:57
Az Intel Core i3 kétmagos, csak az i5 és az i7 négymagos, de ilyeneket csak asztali PC-be tesznek.
2011. márc. 15. 17:43
16/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A 4850 még csak véletlenül sem való gamer gépbe, inkább egy 5770-est tennék bele.
A másik meg az, hogy én is voltam ebben a gondban, mint te, kerestem ún. "gamer laptopot", a legfullosabb 300-320 körül volt, csakhogy utánanéztem, és PC-ben ez 150-160 körül mozgott.
Szerinted, melyik éri meg jobban?
U.I.: Végül egyiket sem vettem meg, egy Xbox 360 mellett döntöttem. :)
2011. márc. 15. 17:51
17/23 anonim válasza:
Igen veszekedjetek csak h a laptop nem játékra való...az enyémen mondjuk a CoD7 elfut max grafon max felbontással lagg nélkül és 210ért vettem...azért menjen csak a vita..
2011. márc. 31. 13:24
18/23 anonim válasza:
Előző:
ez igaz, vannak laptopok, amik erősek, mennek rajta a játékok, de egy PC-hez képest akkor is fos.
Ahogy a 2-vel ezelőtti írta:
"kerestem ún. "gamer laptopot", a legfullosabb 300-320 körül volt, csakhogy utánanéztem, és PC-ben ez 150-160 körül mozgott. "
2011. ápr. 2. 16:57
19/23 anonim válasza:
Nem azért de 180E-ért vettem laptopot össze driver rá van téve. Következők futnak maxon vele: GTA IV, Fifa 11, Counter Strike 1.6 és Source, MineCraft , Warcraft. Sorolhatom még. Szóval 250-ért olyan laptopot tudsz venni amin már minden fut a legjobban. Hozzáteszem a GTA IV nem tökéletesen de felesbe fut... (kicsit nagy a játék :S ) Persze aki nem akarja cipelni csak a szobájában kockulni olcsóbban kijön egy ugyan olyan számítógép!
2011. szept. 16. 21:18
20/23 anonim válasza:
Hello, tiz eve mar csak laptopozom es jatszom is. Mindig olyan gepet veszek amin szepen fut a leg rendszerigenyesebb jatek is igy harom evig elvagyok egy geppel.Nemreg vettem egy G75VW-t es mindennap lenyugoz... (jo sok taplo korlatolt valaszt kaptal.. ;) lehet hogy ezt egy szakmai forumon kellene kerdezned nem itt a pattanasos, koraimagomleses maszturbacio fuggo ostoba tiniktol (legmelyebb tiszteletem a kivetelnek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!