Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a gépem?

Miért csinálja ezt a gépem?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom akkor maximum a Windows bejelentkező képernyőig jut el és kikapcsol. Belépek a BIOS-ba és ott látom hogy 68 C° és ott is hamarosan kikapcsol.

Processzor: Intel Pentium D 3.40 GHZ

2015. szept. 8. 19:10
 1/5 Trevor. ***** válasza:

Az egy kazán Prescott, nem csoda.

Gyári hűtővel használod? Mikor volt legutóbb pasztázva? Házhűtés milyen?

2015. szept. 8. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen a gyári hűtéssel és pont ma volt pasztázva a ház szellőzése is megfelelő
2015. szept. 8. 19:29
 3/5 Trevor. ***** válasza:
Akkor a gyári hűtést le kéne cserélni valami jobbra.
2015. szept. 8. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Haver, a Pentium D még egy kazánon is túl tesz.

Hidd el, volt nekem egy D945-öm kerek 6 évig, hát mondjuk úgy, hogy nem igen kellett fűteni radiátorral a NAPPALIT....

Szóval egy torony hűtőt rakj rá, nekem egy Scythe ninja Plus rev.B volt rajta, hát még azzal is volt, hogy 60°C-ig elment, és azért nem egy kicsi toronyhűtő volt az, főleg ha a gyárival mérjük össze.

2015. szept. 8. 20:19
 5/5 Trevor. ***** válasza:
Nekem csak D935-tel volt dolgom. Gyári hűtővel felmelegedett 130 fokra, normális házhűtés és rendesen pasztázott gyári hűtő mellett. A teljesítményétől sem voltam elragadtatva, Core2Duo messze jobb.
2015. szept. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!