Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elszállt a winchesterem?

Elszállt a winchesterem?

Figyelt kérdés
A D meghajtómat ilyen raktárnak használtam az előző át nem válogatott windowsom fájlainak. Épp ma kerestem rajta egy fájlt amikor lefagyott. Újraindítottam és egyszerűen eltűnt a D meghajtó. A torrentem is visít, hogy hiba a torrent fájlokkal. (Amiket még ki se tudtam írni -_-")Kihúzódni semmi nem húzódott ki. Akkor a 160GB-os winyómnak fakereszt?
2010. márc. 12. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Még nem biztos. Nézd meg a BIOS-ban, hogy nem állítódott-e el valamitől a lemezfelismerés. (Vírusok elronthatják a BIOS-t is.) Tedd be egy másik gépbe a vinyót, és nézd meg ott.
2010. márc. 12. 12:23
 2/3 MaXXeGee ***** válasza:
Nos, a kérdés annyi lenne, hogy a D meghajtód, egy különálló fizikai meghajtó volt e vagy esetleg egy nagyobb meghajtó partíciója? (ha ez különálló meghajtó akkor) Még ne temesd, lehet ez simán csatlakozókábel vagy tápkábel gond is. Mozgasd át ezeket vagy ha van dugj bele másikat.
2010. márc. 12. 14:31
 3/3 anonim válasza:
:D:D elszálló winchester , visító torrentek :D:D
2010. nov. 2. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!