Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX levásrálás?!?

PCX levásrálás?!?

Figyelt kérdés
ez meg mi a szösz? 2 hónap után írják nem tudják a rossz alkatrészt lecserélni ezért le lehet vásárolni. most csak a hibás alkatrészre(táp) vagy az egész gépre van ez a levásárlás? a fas*zom ki van már ezzel a céggel -.- ilyenkor is kell 5000 forintot a garanciára fizetni?

2015. szept. 3. 19:43
1 2
 11/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szep is lenne ha nem adnanak uj garit:D

elengedik a bevizsgalasindijat azt irod szoval ezel nem kell foglalkozni akkor sem ha lett volna

de erdekes ezek mar a lenegobol is penzt akarnak huzni?...

ahogy irod ugy lesz, kulonbozet fizetes es egyeb koltsegek ami vasarlas melett is amugy is lenne

barmit fizetsz mindent csak hivatalos szamla elleneben fizes es azon ertheto legyen mire is fizetel

de szerintem nem lesz gond leirasaid alapjan nem lehuzni akarnak

2015. szept. 3. 20:33
 12/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

erre elvileg 5ev garanciat ad pcx (amugy 3jarna gyartotol de ipon is 5evet ir)

es kicsit olcsobb is par forintal

de ctg-500 is jo

ha rosszat adnak megint duplakarteriteses pert kell inditani:D

2015. szept. 3. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül!

Nekem is volt velük bajom. Felküldtem a VGA-t, hogy vacakol. 4 hétig volt fent, ők nem látnak semmit! (Cseregarancián belül) vissza az egész. Berakom a gépbe 2 óra után elszáll a gép. Jó mondom nem kamikazezok, vissza az egész gép. Elkértek, 5,000 ft bevizsgálási díjat, hogy kiderüljön, hogy mégis csak a VGA a hivás. Aztán vettem tőlük egy gépházat, amibe 2,000 ft volt az átépítés. Soha többet pcx.

A helyi boltban ingyen összerakják, ha náluk vásárolod az alkatrészeket. Soha többet pcx. Azon kívül, pedig ha jól tudom nlhány éve éppenséggel, nem egy fogyasztóvédelmi eljárás indult ellenük, ilyen-olyan panaszokkal, a garanciáztatás terén

2015. szept. 3. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!