Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vissza lehet küldeni szerintetek?

Vissza lehet küldeni szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha rendeltem egy alaplapot, és nem azt kaptam, amit megrendeltem, hanem a megrendelt alaplap későbbi verzióját, ami szinte megegyezik a rendelt termékkel, de picit rosszabb minőségű az alaplapi hangkártya, akkor a 14 napos elállás még lehetséges? Csak a beszerelés után vettem észre, hogy nem a rendelt alaplapot kaptam. Valahol mintha olvastam volna, hogy alaplapot beszerelés után már nem lehet visszaküldeni.

tegnap 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

De visszalehet. Ha online rendelés volt, akkor mindenképp jogosult vagy rá, indoklás nélkül. Jelen esetben ha még jogosak is a leírtak, akkor nekik kell elnézést kérniük, és kármentesíteni.

Nyugdtan közölheted velük, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél, de ettől függetlenül is, bármi indok nélkül élhetsz a 14 nappal.

Higiéniai termékekre (pl fej, fülhallgató stb) nem jár az elállás, jogosan.

tegnap 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt van részletesen, de amúgy igen.

[link]

Emellett hivatkozhatsz arra, hogy mit rendeltél és mit kaptál. Viszont a szállítási költség kicsit más kérdés:

[link]

Mert bár azt kötelesek megtéríteni, amit már kifizettél, mint szállítási költség, de azt, hogy te hogy juttatod vissza, tudtommal nem. El kell olvasni a cég szabályzatát ahol vetted az alaplapot.

iPon pl kerek perec kimondja, hogy:

"A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Fogyasztó viseli."

Ettől függetlenül fel kell venned a céggel a kapcsolatot, kérdezz rá, hogy akkor mi újság, ha most költséged van. Én pl kicsit rá mennék arra, hogy ha ki akarják fizettetni a feladás költségét, akkor a téves termék kompenzációjaként vállalják át az egészet. Mert te neked postára kell adni, nekik meg küldeni kell egy másikat.

Ha személyesen meg tudod oldani, az lenne a legjobb és leggyorsabb.

tegnap 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!