14 nap lejárta után is vissza lehet küldeni hardvert?
Pcx-től rendeltem Nast eltelt azóta kb 20 nap. Annyira sokat nem használtam.
De ami bajom, hogy nem vagyok megelégedve a sebességével.
A rendszere az rendben van. De a letöltési sebessége nekem gyenge.
Asustor DRIVESTOR
Nem, elállási jogod 14 napon túl már nincs:
"20. §
...
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
aa) a terméknek,
ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja."
Forrás: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól ( [link] )
Ha jótállási/szavatossági probléma lenne vele - szóval gyári hibás lenne a termék - akkor igen.
így jártál
felrakhatod a hardverapróra 27%-50%-al kevesebbért, és eladhatod a használt holmidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!