Mitől meleg az Északi-híd az alaplapomon?
Egy olyan problémával állok szemben, hogy az alaplapomon lévő chipset ami mellesleg az északi-híd túlmelegszik.
Nemtudom mi számít melegnek és túlmelegedésnek, de régebben míg nemvolt mégegy venti a gépházon legtöbb esetben (játszás) jóval 100 Celsius fok felett volt a hőmérséklet,több hőmérséklet megfigyelő programot is használtam és mindegyik egy eredményt mutatott. Jelenleg a legmagasabb hőmérsékleti fok 90 volt.
Én úgy gondolom, hogy még ez sem annyira megnyugtató eredmény. Reklamáción voltam a géppel, de segíteni semmit sem segítettek, chipset hűtőt nemtudok venni, mert a jelenlegi borda rajta túlságosan nagy és a chipset hűtőt nemlehet ráilleszteni.
Az alaplap: MSI 970A-G43
nem is venti kell ra hanem borda csere mert megnagyobb kelene
de ennek a lapnak a tapellatasa sem jo
szoval ha tuningolsz vele ne csodalkoz, tedd vissza gyaribeallitasokra
ha nem tuningolsz akkor is melegedhet enyire csak a haz megjobb szelozesevel tudod megoldani legolcsoban, elol hatul legyen venti kereszthuzathoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!