Számítógép építés. Jó lesz ez a konfiguráció nekem?
Figyelt kérdés
Processzor és integrált videókártya: [link]
Alaplap: [link]
SSD: [link]
Tápegység: [link]
A célom az hogy minél kisebb fogyasztású legyen... Internetezésre, filmezésre, esetleg szerkesztésekre lenne használva.
2015. szept. 1. 14:44
11/20 A kérdező kommentje:
Amit meg kaptam konfigot annyi a bajom vele hogy a proci szerintem kicsit sokat eszik... (viszont ebben benne van az integrált videókártya is szval ... ha nincs más akkor jó ez is :D de ha van olyan ami kevesebbet fogyaszt és passzív akkor az jó lenne)
2015. szept. 1. 19:06
12/20 A kérdező kommentje:
Jah és nem... nem kamu kérdés :D
2015. szept. 1. 19:06
13/20 A kérdező kommentje:
2015. szept. 1. 19:08
14/20 anonim válasza:
... maximális terhelés mellett. Hidd el, ha az i3-mas csak annyira dolgozna, mint az a kicsi, akkor még annál is kevesebbet fogyasztana.
15/20 anonim válasza:
Igazából a különbség csak akkor mutatkozna meg ha éjjel nappal menne. Akkor is max egy ezres (havonta)
16/20 anonim válasza:
Ezen a szinten semmi értelme a fogyasztáson agyalni.
17/20 A kérdező kommentje:
Ez a processzor mennyire lenne jó nekem ?
Ha jó esetleg valaki egy konfigot öszeállít nekem ? 4gb ram meg ssd vagy hdd meg ami fontos ... alaplap... milyen legyen ?
2015. szept. 1. 20:04
19/20 anonim válasza:
Ne viccelj. Sírni fogok. Miért nem érted meg ép hogy eszik valamennyi áramot egy vasaló legalább 12x többet fogyaszt!
20/20 anonim válasza:
AZT A PROCESSZORT CSAK BÁNNÁD. Ennyiért sokkal erősebbet kapsz. Egy t nélküli pentium sokkal jobban megéri. Amúgy ha nem a villanyszámla végett aggódsz (1 ft-al sem lesz több) nem termel annyi hőt, hogy megfőjön. Ha egy FX-9590-re mondanád hogy sokat fogyaszt (220W).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!