Gamerek, szerintetek jól válogattam össze a hardvereket? Mennyire vinné így a játékokat a gépem?
Egy ősrégi, halálán lévő gépet szeretnék leváltani egy új konfiggal. Nagyjából már kiválogattam, hogy mit szeretnék, kérdés, hogy ez mennyire elég, vinné-e a modernebb játékokat is legalább közepes beállításokkal?
A konfig:
Alaplap: AsRock B85M Pro3
Processzor: Intel i3 4160
Memória: 2x4GB Corsair, 1600 MHz
Videokártya: Gigabyte GTX750 2GB DDR5
Merevlemez: Toshiba 2TB 7200rpm, 64MB cache, SATA3
Ház: LC Power 2001MB, beépített 420W táppal
DVD író: Samsung SH-224DB/BEBE
Monitor: LG Flatron M227WD FullHD
A monitor már adott, azt nem cserélem le + billentyűzet és egér is marad a régi (Microsoft vezeték nélküli készlet)
LC power beépített házas gépet akkor felejtsük is el. Nekem volt ilyen tápom, nem volt baj vele, de azért ez egy rossz kategória.
2 terabyte vinyó felesleges. Az 1-et sem fogod tudni rendesen kihasználni. Ha fent is lesz 6-8 játék a gépeden, egy rakat film, zene, kép, még akkor is kb fél teránál vagy.
Az intel i3 processzor nem a jövőnek van tervezve. ma jó - kivéve ahol optimalizálatlanság miatt 4 fizikai mag meglétét követelik a játékok, ráadásul a fejlesztők is az 1 magra optimalizálás után a 4-et választották, a 2 magot átugorva).
A GTX750 a belépőszint, 1680-ban sok játéknál tudja a magas felbontást, full hd-n a közepes, vagy az alattit - játékfüggő.
Táp kuka és inkább Raijintek Arcadia + Thermaltake Hamburg
Inkább egy Radeon R7 260X
Winchesterből inkább WD Blue
Ramból Kingston
1.
nem felesleges a 2 tb hidd el nekem is most kell vennem még 1+hddt mert már nincs helyem
Írj egy keretet ez így eléggé rossz.
Toshiba HDD nem ajánlott kategória.
Ház+táp alapból felejtős.
Alaplap+proci se passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!