Ez szerintetek jó lesz Gamer PC-nek? Körültekintően válogattam, hogy ár-érték ajánlatban a legjobb legyen és végül ez lett.
2015. aug. 21. 19:22
1/13 anonim válasza:
összesen 202k
pcx.hu
a maradék pénzből vehetsz egy deepcool gammaxx 300 proci hűtőt és egy optikai meghajtót
2/13 anonim válasza:
Én a helyedben 85ös chipsetes alaplapot vennék, merevlemezből azonos ári wd ezex 1tb-ot, ramból az olcsóbb 1600mhz-eset,(többet nem kezel az inteles proci), tápból meg inkább chieftec ctg 400 vagy fsp hexa 400 legyen.
3/13 anonim válasza:
Ja, és asrock alaplapot lehetőleg ne vegyél, mert az összes egy nagy szutyok.
4/13 anonim válasza:
Nem kell hűtő, annak az árát jobb házba és tápba fektesd.
5/13 anonim válasza:
#3 légy kedves, magyarázd el, hogy miért.
6/13 anonim válasza:
A lap egy B85-ös legyen, az még olcsóbb is. B85M PRO3 15k
RAM az 1600-as legyen, a proci nem támogat csak maximum 1600 Mhz-ig.
HDD egy Western Digital WD10EZEX legyen.
Tápnál pedig úgy hallottam, hogy a Chieftec GPS szériája nem a legjobb. Ciehftec CTG szériát viszont ajánlom.
Hangkártya szintén felesleges, játékokhoz elég az alaplapi is. Egy B85M PRO4-es alaplap például 7.1-es hangzást is tud adni.
Tehát a hangkártya árából veszel még 4GB RAM-ot bele. Procihűtő árát pedig rádobod a VGA-ra meg ami a Hangkártyából marad és próbálj meg kisajtolni egy R9 380 4G NITRO-t
7/13 anonim válasza:
Vagy nagy szerencsével addig mennek, amíg van rá garancia, vagy 2 éven belül megadja magát. Tapasztalat.
8/13 anonim válasza:
És mégis mennyi alapján gondolod, hogy releváns statisztikát állíthatsz fel? Én és az ismerősöm körében volt kb 15 darab, ebből eddig 2 halt meg, az egyiken 11 év után halt meg az északi híd, a másik kb 7 évet bírt. Még mindkettő socket 478-as volt, ott köztudottan voltak gondok a lapjaikkal. .
9/13 anonim válasza:
BTW az GPS-550AB jó, csak régi darab, egy ilyen konfighoz nem ajánlott.
10/13 anonim válasza:
#3 Nekem Asrock alaplapom van, h81-es, teljesen meg vagyok vele elégedve. Van rajta 6 usb port + az előlapon 2, tehát minden ok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!