Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki és miért amd vagy intel...

Ki és miért amd vagy intel fan, illetve ki és miért utálja a másikat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 30. 20:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Az AMD-sek nem fanok, viszont nem szeretik ha az Intel-esek valótlanságokat állítanak sok esetben. Mint amikor te jól tanulsz vagy értesz valamihez, aztán mégis hülyének néznek belőle, kb. annyira idegesítő :)
2015. aug. 30. 20:08
 2/26 anonim ***** válasza:
59%
Én csak attól vagyok ki mikor tukmálják az emberre az FX6300-t, hogy vedd meg ezt mert jól jársz meg minden. Közben pedig annak az árából (cpu+lap+hűtő) már kijön egy i5 egy B85-ös lappal és azzal garantáltan évekig nem lesz dolga míg az FX nem minden esetben teljesít már jól.
2015. aug. 30. 20:15
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
CPU-t soha nem 'brand' alapján vásárolunk, hanem megnézzük az ajánlatokat. Korábban én inkább amd-t használtam, mostanában az intelnek sokkal jobb ajánlatai vannak, szinte minden árban. Emiatt nem leszek fan, csak nem vagyok egy komplett idióta.
2015. aug. 30. 20:15
 4/26 Trevor. ***** válasza:
Nem vagyok semmilyen fan. Mindig ár-érték arány, illetve felhasználási terület alapján döntök. Mondjuk eddig csak Intel processzorom volt, de ha lesz értelmes AMD, simán bevállalom. Egyedül a konzolosokat utálom.
2015. aug. 30. 20:17
 5/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fan, de jelenleg reális alternativaként Intel proci van, ennyi a dolog nyitja. Ha elérhető procikat nézzük Intel 4790k/6700k - hol az AMD-s " párja ", a 9590-el megragadtak, az is jól lemaradva horribilis étvággyal.

Amíg ez így van, én Intelt veszek, ha fordulna a helyzet akkor AMD-t sem vetném meg iylen egyszerű.

2015. aug. 30. 20:17
 6/26 anonim ***** válasza:
41%

Én nem vagyok egyik fan sem, és egyiket sem utálom... most.. most akkor nem... akkor nem is létezem? :S

Egyébként én pl.: Processzorból intelt vennék, mivel nem kell hozzá külön egy erős alaplap, + egy procihűtő.. és így árba megint ugyanott vagyunk, nem?

Videokártyából, meg nem érdekel.. épp mostanában fogok egy R9 380 Nitro-t venni.

Driver támogatottság? Pont nem érdekel, úgysem játszok azokkal a nagyon menő AAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁ Ubisoftos játékokkal.

Nekem a Black Desert Online-hoz tökéletes lesz ez a kártya, és a Star Citizenhez is. (Bár mire kijön, lehet váltom a kártyát... :D)

2015. aug. 30. 20:18
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Egyik hardver sem éri meg, mióta ennyit drágult a dollár a forinthoz képest. Csak lesek hogy hogy az én CPU-m is vagy 15 ezer forinttal drágább mint amennyiért 2 éve vettem, holott annyival kéne olcsóbbnak lennie. Ha eladnám nyernék rajta, de mégsem mert ugyanúgy hardverre költeném és ugyanazt tudnám rajta venni.
2015. aug. 30. 20:22
 8/26 anonim ***** válasza:
41%

Én korábban AMD-t használtam vagy 8 évig volt ugyan az a processzor a gépemben és semmi baj nem volt vele csak azért már mégis 8 éves volt így szükséges volt lecserélni mert lassú volt.

Most Intelt használok és ezzel sincs semmi bajom. A lényeg hogy ár/érték arányba jó legyen.

2015. aug. 30. 20:22
 9/26 Lord Hidan ***** válasza:
27%

AMD-m van de nyilván elismerem hogy az intel jobb sokkal

De mindenki mondja h annyiból amd mert olcsóbb lap nem kell hűtő

Ha van egy i5öm na ne h már egy szar alap hűtővel használjam akkor meg azért oltana mindenki... :D

2015. aug. 30. 20:23
 10/26 anonim ***** válasza:

Én se vagyok elkötelezett egyik oldalon se.

jelenleg AMD-m van,de csak azért,mert mikor vettem,még igencsak megérte megvenni.

jelen pillanatba meg egyik oldalról se vennék,ugyanis most van generáció váltás,és érdemes várni egy fél évet. :)

2015. aug. 30. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!