Ki és miért amd vagy intel fan, illetve ki és miért utálja a másikat?
Nem vagyok fan, de jelenleg reális alternativaként Intel proci van, ennyi a dolog nyitja. Ha elérhető procikat nézzük Intel 4790k/6700k - hol az AMD-s " párja ", a 9590-el megragadtak, az is jól lemaradva horribilis étvággyal.
Amíg ez így van, én Intelt veszek, ha fordulna a helyzet akkor AMD-t sem vetném meg iylen egyszerű.
Én nem vagyok egyik fan sem, és egyiket sem utálom... most.. most akkor nem... akkor nem is létezem? :S
Egyébként én pl.: Processzorból intelt vennék, mivel nem kell hozzá külön egy erős alaplap, + egy procihűtő.. és így árba megint ugyanott vagyunk, nem?
Videokártyából, meg nem érdekel.. épp mostanában fogok egy R9 380 Nitro-t venni.
Driver támogatottság? Pont nem érdekel, úgysem játszok azokkal a nagyon menő AAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁ Ubisoftos játékokkal.
Nekem a Black Desert Online-hoz tökéletes lesz ez a kártya, és a Star Citizenhez is. (Bár mire kijön, lehet váltom a kártyát... :D)
Én korábban AMD-t használtam vagy 8 évig volt ugyan az a processzor a gépemben és semmi baj nem volt vele csak azért már mégis 8 éves volt így szükséges volt lecserélni mert lassú volt.
Most Intelt használok és ezzel sincs semmi bajom. A lényeg hogy ár/érték arányba jó legyen.
AMD-m van de nyilván elismerem hogy az intel jobb sokkal
De mindenki mondja h annyiból amd mert olcsóbb lap nem kell hűtő
Ha van egy i5öm na ne h már egy szar alap hűtővel használjam akkor meg azért oltana mindenki... :D
Én se vagyok elkötelezett egyik oldalon se.
jelenleg AMD-m van,de csak azért,mert mikor vettem,még igencsak megérte megvenni.
jelen pillanatba meg egyik oldalról se vennék,ugyanis most van generáció váltás,és érdemes várni egy fél évet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!