Lacika35 kérdése:
Üdv új számítógépet tervezek venni szerintetek ez jó lesz? A mai játékokat gond nélkül elbírná?
Figyelt kérdés
Processzor AMD FX 6-Core FX-6300
Memória Kingston 4GB 1600MHz DDR3 RAM
Merevlemez TOSHIBA 1TB 7200rpm 64MB SATA3
Alaplap MSI 970A G43
Grafikus kártya nVidia GeForce GTX 750Ti 2GB
Tápegység LC Power 500W
2015. aug. 30. 18:22
2/16 anonim válasza:
És ne vegyél ilyen hulladék tápegységet mert sírás lesz a vége. Legalább egy Chieftec CTG menjen bele.
3/16 anonim válasza:
Igen lc power-t ne! Mai játékok gond nélkül 8 Gb ram.
És igen . I5 kellene!!!
4/16 anonim válasza:
A mai játèkokat nem nnagyon viszi de ha viszi is akkor lowon esetleg mediumon de ez is játèktól függ
Neked egy i5 4460 kell. A táp az kuka. Vagy a fentebb emlitett chieftec vagy egy thermaltake hamburg 530w-os táp.
5/16 anonim válasza:
a gond nélkül elbírná elég erős kijelentés, inkább kompromisszumokkal elfutnak.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm megoldom!:)
2015. aug. 30. 19:34
7/16 Lord Hidan válasza:
Minimum +4 giga ram egy jobb videokártya és az a táp kuka +1 a thermaltake hamburg 530w-nak
amúgy nekem is ez a procim jó jó de vettem volna inkább i5-öt
8/16 anonim válasza:
AMD-t semmiképp ne vegyél mert ilyen szarul futnak vele a játékok:
9/16 A kérdező kommentje:
Ha csak ezzel a táppal van a gép akkor az milyen gondokat tud okozni? Esetleg gyorsabban romlanak a cuccok vagy nem kap elég áramot?Stb...
2015. aug. 30. 19:41
10/16 A kérdező kommentje:
Amúgy én megelégszek a low beállításokon is esetleg a mediumon is ...A játék élmény nem nagy de a feeling át jön
2015. aug. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!