Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraktam a pcx -en egy...

Zahatu kérdése:

Összeraktam a pcx -en egy számítógépet egy jó konfiguráció alapján de gáz van! A számítógép nem ismeri fel a hdd-t! Mi lehet a gond? ssd is van bent

Figyelt kérdés

Proci: amd fx 6300

Videókari: msi gtx 960 gaming 2gb

Ram 8gb hiperyx

alaplap : ahrock Pro3 r2

2015. jún. 27. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Dugd be a fekete kábelt az alaplapba...

Lehetőleg az "1"-es foglalatba, ha az SSD a "0"-sba van.

2015. jún. 27. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

"egy jó konfiguráció alapján"

Már bocs, de ez nem tűnik jó konfigurációnak küldd vissza rendelj másikat van elállási jogod max. 13 nap...

Asrock B85M bulk és i5-4460 összesen 64E pcx-en és hűtő sem kell míg a tiedre nem ártana...

2015. jún. 27. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Milyen SSD?

Milyen HDD?

Egyáltalán jól van-e bekötve?

Telepítésnél le volt-e húzva a HDD az alaplapról?

2015. jún. 27. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:

#2 ha már 0%, akkor a gtx960 69E-ért is egy butaság :)

Sapphire R9 280 3gb 61E, az a kettőben írt módosítással már ugyanott van árban, mint a lap+fx+hűtő+960. :)

2015. jún. 27. 22:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszok de én ne értek a számítógépekhez a döntésemet a benne lévő hardver-ről úgy hoztam: régi gépembe nvidia kártya volt és a játékokat a kártya programjában beállította a számítógép erejének megfelelően.A processzornál az első az volt hogy ne legyen túl drága mégis jó teljesítményt érjek el vele.

Hűtő van benne cooler master blizzard t2

A táp egy antec 620

A hdd egy 1 terrás tosiba

A ssd 120 gb-os kingston

2015. jún. 28. 06:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából az elállásról szóló levelet már aznap este elküldtem nekik.A számítógépbe nem nagyon szeretnék beleturkálni ezt kihúzni azt bedugni.A rendelésnél kértem rendszertelepítést is mert megvettem a win 8.1-et de nem telepítették a kábelek elvezetése borzalmas elment a kedvem a Pcx-től ezért inkább úgy döntöttem hogy egy Kaposvári számítógépes céggel konzultálok és itt helyben megcsinálják nekem az egészet :D

U:I amd vga-t nem szeretnék venni mert most jönnek ki az új szériás kártyái a 960 meg idei kártya januári :)

Az intel proci meg jó lenne nekem csak csak egy játéknál ugyanazzal a videókarival sok fps-beli külömbség nem lenne.

2015. jún. 28. 06:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Jól teszed, állj el a vásárlástól. De attól függetlenül alkatrészt rendelnék tőlük mert jó áraik vannak.

Ha visszaküldted amúgy is egyszerűbb levásárolni.

Egy pc bolt meg úgy is mást fog javasolni akkor is ha a tökéletes konfigot viszed be, hogy ne is tudd az árakat összemérni, ott se értenek hozzá nyugi.

A wint meg felejtsd el, minek pénzt adni érte mikor egy film amit megnézel és nem vetted meg még nagyobb "csalás". Hagyd a fenébe. Csak van haverod aki látott már gépet és össze tudja rakni neked. Win-ért meg pénzt adni...

Inkább írd össze milyen kereted van rá összesen, abból leveszünk egy 5öst egy haverodnak összeszerelésre/telepítésre, szerintem annyiért még szarvasbőrrel is át fogja törölgetni a gépedet hogy szép legyen :) A többiből meg kapsz egy frankó konfigot.

2015. jún. 28. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Írd le a keretet, majd mi összerakunk neked fa*za gépet ingyen. :D

2015. jún. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!