A 100K körüli laptopok tényleg nagyon gyenge minőségűek?
#9 irta hogy egyevig visszateriteses a gari
hogy 2. ban mit korlatoznak m'eg gondolom annak is utanajart (akkura mindeg csak 1ev szokot lenni)
#7: Az a probléma, hogy a legtöbb ember csak a számokig lát, hogy 8gb ram, meg 1TB HDD, meg dedikált VGA, meg egyebek, így a gyártókon a nyomás, hogy minél többet pakoljanak egy olcsó gépbe is, aztán normális anyagokra, kijelzőre, billentyűzetre, trackpadre, összeszerelésre meg már nincs pénz.
Azért hőbörögnek, amikor meglátnak egy félmilliós Dell vagy Apple vagy HP gépet, hogy mekkora rablás, mert ha a számokat hasonlítjuk össze, valóban nem látni hatalmas különbséget egy 150ezres meg egy 500ezres gép között, csak éppen nem mindegy, hogy az egyik kínai műanyag, a másik alumínium, az egyiknek két hónap használat után beragadnak a billentyűi, a másiknak 5 év múlva is tökéletesen működnek, az egyikben 768p-s TN panel van, a másikban közel 4k felbotású IPS, az egyiknek az akksija 3 órát bír, míg a másiké 10-et és így tovább.
#12 nagy +1
foleg hogy a gyartokon nagy a nyomas :P
"ok is csak emberek
#13 hat miert nem azt veszed akkor?
nem ertetel meg ahogy latom pedig erthetoen leirtam
es m'eg magad irod hogy nem nagy dolog...
940m jo hogy szoltal
de mintha a 940m el sokra lehetne menni
egy vga ami epp hogy erezhetoen jobb az igp ktol sokra lehet meni vele...
#16 ugye hogy nem is olyan jo az?:)
neked kell tudni a dolgokat kerdezo
#17 Katonai laptopnak is elmene :D
18.: Nekem kell tudni?? Mivel sértettem meg a pici lelkedet?
Azért tettem fel a kérdést hogy segítséget kapjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!