Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A 100K körüli laptopok tényleg...

A 100K körüli laptopok tényleg nagyon gyenge minőségűek?

Figyelt kérdés
Olyanokat írtak hogy szétszedésnél a menetből magától kiesik a csavar, a zsanérok fél év után letörnek, meg az egész laptop szét hullik rövid idő alatt. Napi használatra vennék egy asus x552-t, mindennap vinném magammal.
2015. aug. 29. 20:21
1 2 3
 11/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 irta hogy egyevig visszateriteses a gari

hogy 2. ban mit korlatoznak m'eg gondolom annak is utanajart (akkura mindeg csak 1ev szokot lenni)

2015. aug. 29. 20:51
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

#7: Az a probléma, hogy a legtöbb ember csak a számokig lát, hogy 8gb ram, meg 1TB HDD, meg dedikált VGA, meg egyebek, így a gyártókon a nyomás, hogy minél többet pakoljanak egy olcsó gépbe is, aztán normális anyagokra, kijelzőre, billentyűzetre, trackpadre, összeszerelésre meg már nincs pénz.

Azért hőbörögnek, amikor meglátnak egy félmilliós Dell vagy Apple vagy HP gépet, hogy mekkora rablás, mert ha a számokat hasonlítjuk össze, valóban nem látni hatalmas különbséget egy 150ezres meg egy 500ezres gép között, csak éppen nem mindegy, hogy az egyik kínai műanyag, a másik alumínium, az egyiknek két hónap használat után beragadnak a billentyűi, a másiknak 5 év múlva is tökéletesen működnek, az egyikben 768p-s TN panel van, a másikban közel 4k felbotású IPS, az egyiknek az akksija 3 órát bír, míg a másiké 10-et és így tovább.

2015. aug. 29. 20:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Közveszélye Kontár: Nem értem miért olyan nagy dolog a 920m, ennyi pénzért FHD kijelzős Lenovo-t is lehet kapni 940m kártyával :)
2015. aug. 29. 20:54
 14/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#12 nagy +1

foleg hogy a gyartokon nagy a nyomas :P

"ok is csak emberek

2015. aug. 29. 20:57
 15/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 hat miert nem azt veszed akkor?

nem ertetel meg ahogy latom pedig erthetoen leirtam

es m'eg magad irod hogy nem nagy dolog...

940m jo hogy szoltal

de mintha a 940m el sokra lehetne menni

egy vga ami epp hogy erezhetoen jobb az igp ktol sokra lehet meni vele...

2015. aug. 29. 21:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt nem veszem meg, mert arról az írták hogy az fhd kijelzője elképesztően rossz, és gyengébb processzor van benne mint az x552 MJ-be. Azért én nem sajnálom annyira a gyárakat, megvan azért a maguk haszna.
2015. aug. 29. 21:04
 17/23 pinkpancser ***** válasza:
12# jól látod! Van egy 5 éves HP8440p-m. Nem tudom hányszor ázott el. Nem tudom hányszor ejtettem le. Használom poros helyen, 45 fokos helyiségekben, nagy esőben nem, de ha csak kicsit esik akkor igen, illetve télen szabadtéren (nem alkalomszerűen, hanem órákig). Eddig csak a vinyót kellett cserélni, de azt sem azért mert megdöglött volna, hanem mert kevés volt :)
2015. aug. 29. 21:04
 18/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#16 ugye hogy nem is olyan jo az?:)

neked kell tudni a dolgokat kerdezo

#17 Katonai laptopnak is elmene :D

2015. aug. 29. 21:10
 19/23 A kérdező kommentje:

18.: Nekem kell tudni?? Mivel sértettem meg a pici lelkedet?

Azért tettem fel a kérdést hogy segítséget kapjak :)

2015. aug. 29. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Én sem sajnálom a gyártókat, csak annyit mondtam, hogy nem egyszerű kielégíteni a fogyasztói igényeket, amikor a vásárlók 80%-a nem ért a termékhez és csak a számokat nézi.
2015. aug. 29. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!