Az Acer laptopok jó minőségűek?
Figyelt kérdés
Pár embertől azt hallottam, az Asus laptopok jobbak. Szerintetek melyik a jobb?2014. márc. 9. 11:41
1/5 anonim válasza:
Igazából mind a kettő jó minőségű. Már csak nagyon halvány különbségeket lehet találni köztük. Bár mondjuk az Acer régebbi cég, de viszont az Asus valamivel minőségibb ha lehet ilyet mondani. A másik oldalon viszont az Acer tapasztaltabb a laptopgyártásban, és csak azt gyárt.
Bár ha elém raknának 2 teljesen ugyanolyan gépet(teljesítmény), akkor én még mindig az Asus-t vinném :)
Viszont ha laptopot akarsz venni, akkor ne márka alapján kezd el szűrni, hanem keresel valamilyen szűrőoldalt, és ott beállítgatod a neked megfelelő pontokat(milyen hard disk, poci, hány colos, milyen árkategória...). Ilyen oldal pl. az olcsobbat.hu is.
Remélem tudtam segíteni :)
2/5 Tengor válasza:
Acer és Asus alá nem szabad adni (Packard bell, Emachines, stb, kerülendő). Én az Acerre voksolnék inkább, mint az Asusra.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem márkára megyek, csak e két márkánál vannak számomra megfelelőek.
2014. márc. 9. 13:43
4/5 A kérdező kommentje:
Dell márkáról mi a véleményetek? Egy Inspiron 5737-en gondolkodom.
2014. márc. 11. 19:00
5/5 Tengor válasza:
Laptop esetén érdemes a márkára figyelni. Nem azért, mert a HP menő a Packard Bell nem menő (hasamra ütöttem), hanem mert egyes márkák tényleg arra mennek, hogy olcsók legyenek, ezáltal olyan minőségűek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!