Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alacsony FPS problemak....

Longbotond kérdése:

Alacsony FPS problemak. CSGOba is, meg tobb jatekban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy problemam, csgoba a multheten 60-80 as FPS em volt, kihagytam egy par kb 3 at, es megint elkezdtem jatszani, az FPSem 15-20-30 es nemtudom mit csinaljak?!, levettem a kepibeallitasokat is ALACSONY ra a felbontast is, es akkor is ugyanaz. aki tud legyen szives segitsen esmegannyit hogy:

proci: Intel core i5-4210U 1,70 GHz 2.40

videokartya: NVDIA GEFORCE 820m

a valszokat eloreis koszonom

2015. aug. 28. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha más játék is akad, akkor lehet a videókártya rossz.
2015. aug. 28. 00:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat rosszul fogalmaztam, leginkabb csak csgonal, meg Metin2nel, ( de metinnel a sok jatekos miatti lagg , gondolom en) es a pingemel nincs gond, tehat mondjuk ugy hogy csak csgo nal rossz.
2015. aug. 28. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A metin vga nélkül is lazán megy
2015. aug. 28. 07:28
 4/4 A kérdező kommentje:
jo ertem en, csak pelda volt, de CSGO ba van a baj inkabb csak... tegnap is megneztem levettem a felbontast is ilyen 1024x.... nemtudom a veget, es meg ugyis, mindent nagyon alacsonyra meg alacsonyra raktam, es az fps ugyanugy 15-20-30... esetleg a skype akadalyozza? a gepet nincs fel eve hogy vettem, nyariszunet elott 2-3hettel.. esetleg ha ujraraknam jobb lenne? ( ja es leszedtem a videokartyajahoz egy drivert is, optimalizaltam a CSGOt es meg mindig semmi,............
2015. aug. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!