Proog kérdése:
Asus Radeon R7 260X 2GB-os videókártya problémák? Többi lent
Figyelt kérdés
Megvásároltama fent emlitett videókártyát, nagyon jól szuperál jó a teljesítmény óra jel stb, viszont amikor felraktama hozzá kapott CD-ről a drivereket feltelepitett egy AMD Gaming Evolved nevű programot, ha ez a program fut és elinditok egy játékot akkor ledob asztalra és kilép a játék, majd miután újra elinditom kék halál-t kapok. Win7 64 bites OP rendszer 8GB DDR3-as ram AMD FX 6-Core proci (6magos 3.3Ghz) Ashrock 970 Pro 3 alaplap...Szóval nem értem mi lehet a gond , csak amióta megvettem ezt a videókártyát és csak amióta fent van ez a Gamin Evolved azóta csinálja..Persze értem én hogytöröljem le és ne foglalkozzak vele..De érdekelne miért van ? Valaki esetleg ötlet tipp?2015. aug. 19. 11:52
1/6 anonim válasza:
Törölj le mindent amit a videókártya DVD lemezéről felraktál, és tedd fel a legfrissebbet. Tapasztaltam már én is, hogy a videókártyához adott lemezen lévő driver egyszerűen HIBÁS volt a kártyához..
2/6 A kérdező kommentje:
Igen megvolt ezis felmentem az oldalukra és onnan is leszedtem a legfrissebet de a probléma okozoja még mindig az AMD Gaming Evolved...Nem vágom hogy baje ha nincs fent.. mert nem tudom mennyire járul hozzá a vidikarihoz ... lehet h csak mellék program vagy ilyesmi... de a kékhalál meg a lefagyás csak akkor jön amikor a progi fut..
2015. aug. 19. 11:57
3/6 Trevor. válasza:
Soha ne lemezről rakd fel a drivert. Az AMD oldaláról töltsd le a legfrisebbet.
4/6 anonim válasza:
Most gyorsba utána néztem ennek a gaming evolved bluescreen-nek és sokan panaszkodnak erre de hogy mi az oka azt nem nagyon tudni.
Legegyszerűbb ha letörlöd és akkor nem lesz gond.
5/6 Trevor. válasza:
Eleve értelmetlen dolog a Gaming Evolved. Nvidia-nak is van hasonló, Geforce Experience néven, de az AMD megoldásával ellentétben az működik is.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm ! Igazából sejtettem hogy sz*r a gyári telepitő ! De ugy voltam vele hogy nállam van baj...meg ez a progi.. hát nem is értem... köszönöm a válaszokat, letörlöm és játszom tovább :D Ty guy's GL&HF
2015. aug. 19. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!