Miért nem tudok menteni a Dragon Age 2 játékban?
Üdv mindenkinek.
Az a problémám hogy hiába telepítem fel a játékot és kezdek el vele játszani akár milyen messzire is jutok el benne nem tudok menteni egyszerűen inaktív a mentés opció.
Rá adásul folyamatosan a játék alatt a kép ernyő sarkában ott van a töltés jel folyamatosan tölt valamit.
A játék tökéletes fut kivétel hogy mikor el akarom kezdeni akkor azt írja ki hogy nincs szabad szerver.
Ez miért írja ki a gép igények közt a neten nincs szó semmilyen szerverről vagy net kapcsolat igényről??
Köszönöm a meg erősítést én is úgy tudom hogy nem kell hozzá internet kapcsolat!
De akkor mit jelent az elején az a ki írás hogy nincs szabad szerver, próbáljam később újból?
Ja akkor jó!
már csak azt lenne jó tudni hogy miért nem tudok menteni.
Állítólag procit kellene cserélni a gépben!
De azt nem akarok mert akkor minden más is ki kellene a gépben cserélni ami nem kompatibilis az új procival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!