Milyen videokártya passzolna legjobban az alábbi konfighoz 40-50 ezer FT közötti árban?
Nekem mindegy, hogy NV vagy Radeon csak teljesítsen. Egy kikötésem van 1920x1080-as felbontásra kell FPS és TPS illetve MMORPG játékokhoz.
Konfig:
lap: ASUS P8H77 V-LE (bios:1307 elérhető legfrisseb)
CPU: Core I5 3550 Ivy bridge @ 3.30 GHZ
Ram: Kingmax FLGF65F-C8MLB @ 1648 Mhz 2x4 GB
Monitor: 24" Benq GL2460 @ 1920x1080 felbontásban
szóval ahogy fent említettem játékra kellene, Tomb raider, BF összes részei, COD sorozat, AION, Tera
Crysis sorozat, NFS The run , ezek fullon menjenek vele. Továbbá DVI-d csatoló 1 darab legyen rajta illetve külön +1 HMDI Led TV hez filmnek.
50 ezer FT-t ne lépje át, olyan 40 és 50 ezer között kéne nézni. Bármi jühet NV és Radeon is
Eddig ASUS R9 270 OC 2GD5 volt benne ami tönkrement annak a helyére kellene, valami tartósabb, 13 hónapot bírt ki kellett dobni.
660 t en mindenutt 50 tol indulva latok... akkor mar sokkal erdemesebb lene gyujtenie minthogy 52ert pl vene egy 660 t ahelyett hogy 56ezret raszana 950 re
de mind tulzottan tulepi a megadott keret'et...
amugy 750Ti a 270 tol (ami kb. hasonlot nyujt 660 hoz is) minimum 12% al gyengebb de atlagban 20% ot is atlepi
szoval lehet majd erezni ha pl. az "egyesek szerint rossz ar/erteku" 750Ti t valasztanad
no persze ezzel sokkal inkabb sporolnal mintha 270 t vennel ujra... aztan azt is gariba kuldened...
kontár...
750 ti -43 ezer ft
260x-nek most felment az ára 37-re, de még így is jobban megéri, amikor én vettem 33 ezer ft volt... az azért elég nagy különbség, és kb. 2 %-nyi az eltérés teljesítményben.
a következő amd kártyák, amik hasonló árban vannak elverik a tíáj-t
az írásképed pedig szeirntem egyenes arányban áll a szakértelmeddel
én csak új árakat néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!