20-30 ezer Ft közötti árfekvésben melyik ATI illetve melyik Nvidia videókártya a legjobb a jelenleg kaphatók közül?
Figyelt kérdés
Leginkább gamer gépbe kellene.2010. aug. 7. 12:26
1/3 anonim válasza:
Én is nemrég vettem kártyát. A Nvidiás kártyákban nem annyira mozgok, de pont ilyen árfekvésben tudom ajánlani az Ati HD5670. Itt egy link, persze máshol is megveheted, ha tudod olcsóbban: [link]
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Nvidia ból nem kifejezetten gamer kártya de ez van 30.380 ft-ért: Gainward GTS 250 512mb
Ati:Sapphire HD 5670 1gb 30.320 ft
Az ati nyilván jobb mivel DirectX11-es és a memóriakezelési sebessége is messze felülmúlja az "elavult" gts250-et
Remélem tudtam segíteni =)
(az árakat a www.lambdacomputer.hu oldalon néztem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!