20000 Ft-ér melyik a legjobb videokártya?
DDR3 memóriás 6670-et semmiképp sem ajánlanék.
Inkább tegyél hozzá még egy ezrest és akkor ezt:
Mi a bajod a DDR3-al ? :D Halottál már a hírd 8800GTX/GTS-ről? Neeeeem? http://www.youtube.com/watch?v=UiC58OM0uOI
Nekem ugyan SLI-be van kötve de egymagában is bivalyerős.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:19:
Valószínű sokkal többet hallottam ezekről a dolgokról mint te, szóval vegyél vissza...
Azon kívül semmi bajom a DDR3-mal, hogy durván visszafogja a kártyát a DDR5-höz képest, főleg mivel a 6670-en 128 bit az adatsín.
A 8800GTX meg egy 5 éves kártya, rég elavult, akkor még nem is volt DDR5...
Még annyit tennék hozzá hogy kérdező nehogy arra hallgass aki a 8800as GeForce-okat ajánlgatja...
Azok rég elavult kártyák, csak DX10-et tudnak, melegednek, zabálják az áramot, és még olyan alapvető dolgokat sem tud mint a HD videók hardveres lejátszásának támogatása.
Hiába volt a 8800GTX 5 éve csúcskártya, mára már gyenge, amit én ajánlottam a 2. válaszban HD6750-et, még az is erősebb nála valamivel, DX11-es, és sokkal modernebb, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt, és új, garis, nem 5 éves és ki tudja mikor döglik meg.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:58:
Te nyertél? :D Mi ez? Összehasonlították a memória sávszélességet, meg egy pár szintetikus baromságot? :D
Ez nem teszt, ez egy szar... De legalább annyi látszik belőle hogy jó sokat fogyaszt a 8800GTX :D
Ha jobban utánan néznél, akkor rájönnél, hogy játékok alatt (nem szintetikus szarokban!) a 8800GTX kb GTS250 szint, ami gyengébb mint a GTS450, és az van kb egy szinten a 6750-nel, ennyi.
A fogyasztásról, melegedésről, fícsörökről meg nem is beszéltem még...
Hoppá. Ülj le, 1-es!
Óóó tehát azt mondod h aminek kisebb a memória sávszélessége meg "egyéb szintetikus baromsága" az erősebb? gratulálok...Ja igen, a melegedés, ez nem az a fajta amit apád művel ,ez az Nvidia védjegye, mindig is olyan kártyákat gyártott.
Csak megmondanám hogy a 8800GTX-et 5770-ekkel szokták összehasonlítani ami..hát..agyba szájba veri a 6670-et.
Igen számodra 1-ES, LEÜLHETSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!