Milyen Videokártyát kéne vennem hogy fusson a gta 4?
Intel Core 2 Duo e 7500 2,93 GHz
ASUS p5b alaplap
2 GB DDR 2 RAM 800
windows 7 pro
400 W Delux táp
Jelenlegi vga egy pici 128as ati x300se így le se töltöm mert nem indulna el .
Jelenleg nincs pénzem újj karira ezért max 15000 szánék egy használtra
mintha pont ilyen kerdes lett vol mar ellenben ott mintha a cpu mas lett volna
hardverapro.hu n nezelodj sokat
az nem jo a 630
ha minden kotel szakad barmit is veszel legalabb DDR5 os legyen
no persze gta4 hez dx11 kel ha jol tudom vagyis arra is figyelj milyen dx et tamogat
#3 cpu d eleve gta4 hez is keves szerintem vagyis vga tol fuggetlen is cpu limited van
a cpu d vga teren regi gyenge vga khoz idealis
talan mondhatni a 630 ddr3 egy optimalis tars lenne melle de talan 640 is (meg ezek ujrakiadasa 730/740) ha ujabb vga krol van szo
de ezeket meg magukban nezve mint vga k jatekra nem erdemes megvenni 15ert semmikepp foleg ha hasznaltan latad 15ert az kesz vicc enyiert 650 nek is kell lennie, ez 640 tol kicsit erosebb es kb 7750 hez hasonlo szintet ad
regebbi vga t ne vegyel szinten nem erik meg ezekre nem kell tapcsatlakozo 7750/650 es ezek is eleg tulzasok cpu d mellett de gyengebb vga t sem erdemes venni ahogy irtam mar
erosebbek azok dragabak is ezektol
mi ertelme lenne plusz penzt kiadni? ha nem talalsz ilyeneket es valasztek kell akkor
lehetoleg DDR5
6670 < 7730 => 240 (R7)
6750 < 7750 => 250 (R7)
nvidia teren nincs olyan ami 650 en kivul megerne max 750 de az dragabb
amikre tapcsatlakozo nem kell ezekre nem kell
regebbi nvidia k ra kell is csati es rendesen fogyasztanak is rola es amugysem anyira erik meg cpu d hoz meg eros tulzasok...
Értem köszönöm a sokk hasznos választ ment a zöld pacsi mindenkinek !
Még esetleg annyit hogy a jelenlegi procim meg birkózna a Maffia 2-vel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!