Szerintetek milyen videokártyát érdemes vennem?
Jelenleg egy Ati Radeon HD 5700 videokártyám van, és jelenleg 84 ezer Ft-om van videokártyára.
Milyet vegyek? Nem akarok FULL HD-ban játszani, mert nekem elég a HD, de magas grafikai beállításokkal! Milyen ajánlotok 85 ezer Ft alatt?
Én egy HD 4850-el toltam 6 évig. :)
Megadnád a konfigurációd többi részét? :)
Több vga is szóba jöhet, de 2 fontos opciót ismerni kell ahhoz, hogy VGA-t tudjunk ajánlani számodra.
Milyen típusú processzorod van? Ugyanis a megjelenítés a procin és a vga-n együtt múlik, külön-külön egyik sem tud megfelelően dolgozni a másik nélkül. Más vga-t ajánlunk egy erős i5 mellé, megint mást egy pl. 4 magos athlon mellé, illetve újfent másokat 2-3 magos procik mellé.
Aztán tudni kellene ,hogy milyen márkájú és kapacitású tápod van. Hidd el, ez az info fontosabb, mint hinnéd. Adott esetben azt jelentheti, hogy tud e működni az ajánlott vga, vagy sem.
Nem akarom szétszerelni. Annyit elárulok, hogy a márkája Dell XPS, 5 évnél régebbi, de akkor kb. fél millió Ft-ba került, és nincs bővítve.
Nekem nem kell olyan videokártya ami zabálja az áramot, mert magas lesz a villanyszámlánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!